Hier zou prinses Charlene verblijven (voor 95.000 euro per week)

De prinses van Monaco wordt niet in zomaar een kliniek behandeld. Volgens buitenlandse media zou het gaan om een penthouse. Mét butler en waanzinnig uitzicht.

Prinses Charlene van Monaco verblijft al een aantal maanden in een behandelcentrum om te herstellen van ‘fysieke en emotionele vermoeidheid.’ Dat het niet gaat om een kille kliniek, blijkt wel uit de omschrijving van Charlenes tijdelijke woning.

Met een prijskaartje

Volgens verschillende buitenlandse media, zoals het Franse tijdschrift Here, de Duitse krant Bild en de Spaanse publicatie Pronto, herstelt prinses Charlene in een exclusieve kliniek in Zwitserland, nabij Zürich.

En met exclusief bedoelen ze ook echt exclusief: Het behandelcentrum neemt slechts twintig patiënten per jaar aan en het verblijf kost er bovendien 95.000 euro (!) per week.

Luxe en privacy

Hoewel de Grimaldi’s er dus wel een aardige duit voor over moeten hebben, krijgt prinses Charlene er wel een hoop voor terug. Zo zou ze verblijven in een luxueus penthouse met eigen keuken, therapieruimte en extra slaapkamer. Vanuit dit appartement heeft ze bovendien een panoramisch uitzicht over de omgeving (lees: de rustgevende Zwitserse natuur). Charlene heeft ook de optie om een chef, een butler, een dienstbode of een limousine met chauffeur in te schakelen.

Natuurlijk is de prinses er niet voor die luxe – die ze ook in Monaco gewend is – maar voor het herstellen van haar gezondheid. Wat er precies met Hare Doorluchtige Hoogheid aan de hand is, blijft onbekend. In ieder geval heeft ze in de kliniek 24/7 ondersteuning wanneer nodig. Van medische controles en verschillende therapievormen tot yoga en personal training: de kliniek zorgt ervoor dat het prinses Charlene aan niets hoeft te ontbreken tijdens haar herstel. Maar misschien wel de belangrijkste reden waarom Charlene juist hier verblijft, is omdat het behandelcentrum uiterst discreet is en de privacy van de prinses er wordt gerespecteerd.

De goede kant op

Personeel van de kliniek zal dus nooit iets loslaten over Charlene, maar prins Albert en sommige ‘naasten’ van de prinses doen dat zo nu en dan wel. Volgens de laatste berichten gaat het de goede kant op met de gezondheid van Charlene. Wanneer (en of) ze terugkeert naar Monaco, blijft echter onduidelijk.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws