Dit is de knappe broer van Lieke van Lexmond

Wist je dat Lieke ook nog een broer heeft?

De meeste mensen hebben Lieke van Lexmond weleens samen met haar zus, Jetteke van Lexmond, gezien. De twee werken veel samen en posten regelmatig samen een kiekje op social media. Maar wist je dat de presentatrice ook nog een broer heeft? Wij stellen hem aan je voor. 

Zus

De zus van Lieke staat zelf ook regelmatig in de spotlights. Grote kans dus dat je haar weleens voorbij hebt zien komen, of dat haar naam je bekend voorkomt. Jetteke van Lexmond werkt namelijk als stylist en is zowel nationaal als internationaal doorgebroken in de modewereld. De knappe blondine weet alles over kleding en de nieuwste trends, al wil pleit ze vooral voor een eigen stijl. Niet met álle fashiontrends meelopen, dus.

Lieke en Jetteke hebben een hechte zussenband en zijn twee handen op één buik. Ze hebben veel met elkaar gemeen en lijken qua uiterlijk ook veel op elkaar. Ook zakelijk zijn de zussen met elkaar verboden. Met hun bedrijf Moon Sisters ontwikkelen ze maankalenders en beautyproducten. Benieuwd hoe Jetteke eruitziet? Hieronder delen we enkele kiekjes van de beauty.

Natuurlijk kan een lief kiekje met Lieke niet ontbreken in het rijtje. Vorige maand mocht de presentatrice veertig kaarsjes uitblazen en dat was reden genoeg voor Jetteke om haar sis in het zonnetje te zetten op Instagram. “The big 40!! Happy Birthday allerliefste zus. Op oneindig veel nieuwe herinneringen maken met elkaar… Love you!!” luidde de caption. Ahw!

Ook nog een broer

De Van Lexmond-zussen schuwen de spotlights niet, maar de twee hebben ook nog een broer. Ja, je leest het goed. Jits van Lexmond zien we een stuk minder vaak op de voorgrond, maar ook hij heeft een goede band met Lieke en Jetteke.

Benieuwd naar de broer van Lieke en Jetteke? Ga dan snel naar de volgende pagina.

Pagina 1/2

Laatste nieuws