Hier vind je vanaf vandaag nog meer ‘Downton Abbey’!

Downton-fans kunnen vandaag klaar zitten voor nog meer Crawley-content.

Van Downton Abbey krijgen we nooit genoeg, en gelukkig zijn we niet de enigen die verslingerd zijn aan de serie en film over de Crawleys & co. Vanaf vandaag wordt er namelijk weer een nieuw project gelanceerd.

Even bijpraten

Wederom goed nieuws voor de liefhebbers van Downton Abbey! Sinds vorige week is eindelijk het andere kostuumdrama van maker Julian Fellowes in Nederland te zien en vanaf vandaag krijgen we nog meer van Downton te horen. Op 15 maart verschijnt namelijk Downton Abbey: The Official Podcast op alle podcastkanalen.

Hierin worden castleden als Michelle Dockery (Lady Mary), Hugh Bonneville (Robert Crawley, Earl of Grantham) en Elizabeth McGovern (Cora Crawley, Countess of Grantham) geïnterviewd over hun wereldberoemde rollen. Ook kunnen we in de podcast horen hoe het er achter de schermen aan toeging bij de opnamen van de nieuwste film, en krijgen we natuurlijk alle Grantham gossip voorgeschoteld.

‘Adembenemend’

Presentatrice Anita Rani, de co-host van de Downton Abbey-podcast, was in ieder geval behoorlijk onder de indruk van haar gasten. “Ik was starstruck door hen allemaal. Ik denk dat Elizabeth mogelijk de mooiste vrouw is die ik ooit heb gezien. Ze is prachtig op het scherm, maar dit is nog anders. Absoluut adembenemend”, vertelt Anita aan Hello!

Ook verklapt de presentatrice dat acteur Dominic West behoorlijk blij is met zijn rol in de aankomende film Downton Abbey: A New Era. “Ik kan je vertellen dat hij heeft gewacht op een rol in Downton. Hij is er erg blij mee.”

Realistisch? Het is Downton!

Een andere acteur die aanschuift in de podcast is Allen Leech (Tom Branson). “We hebben het over het traject van zijn personage, van downstairs naar boven, en of dat in het echt ook zou kunnen gebeuren. Maar het is Downton! Alles kan gebeuren in Downton.”

En dat is precies waarom we zo uitkijken naar de nieuwe film, die vanaf 29 april in de bioscoop draait. De podcast is vanaf vandaag te beluisteren op alle grote podcastplatforms, zoals Spotify en Apple Podcast.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Downton Abbey: A New Era via BrunoPress

Laatste nieuws