Adele openhartig over afvallen en gezond leven: ‘Het moet wel leuk blijven’

Het gaat allemaal om de balans.

Al meer dan tien jaar kunnen we genieten van Adeles nummers. Haar muziek is echter niet het enige dat prachtig is, want de zangeres zelf is een beeldschone verschijning. De laatste paar jaar heeft ze ook nog eens een transformatie doorstaan waar we behoorlijk van onder de indruk zijn. In een interview met Vogue deelt ze haar afvalgeheimen.

Gezonder leven

Adele is weer helemaal terug van weggeweest en zit beter in haar vel dan ooit, zo vertelt ze in gesprek met magazine Vogue. Zowel gezond eten als sporten hebben de zangeres geholpen om af te vallen. “Ik heb niet echt een specifiek dieet gevolgd, maar ben vooral meer gaan bewegen en ben daardoor ook bewuster naar mijn eetpatroon gaan kijken. Ik heb ook niet aan periodiek vasten gedaan. In tegendeel: ik heb juist elke dag een goed ontbijt gehad. Voorheen dronk ik tien koppen thee met twee klontjes suiker in elk kopje, maar dat doe ik nu niet meer”, aldus de zangeres.

Drie jaar lang

Gewichtheffen en cardio-training wisselde Adele af. “Ik ben gewichten gaan heffen en heb mezelf opgelegd om twee keer per dag een flinke cardio-training te doen. Dat heb ik uiteindelijk drie jaar lang gedaan, waarbij ik tijdens de lunch een salade at van boerenkool, peterselie, selderij, appels en walnoten, met een dressing van olijfolie en citroensap. Daarnaast ben ik zelf gaan koken en vond ik het vooral leuk om recepten van Jamie Oliver te maken.”

Balans

Daarnaast trok Adele ook minder vaak een fles wijn open, al wilde ze zichzelf niet helemaal van een lekker wijntje ontzeggen. Enne, dat gold ook voor een lekkere burger van de McDonald’s. “Als ik behoefte had aan wijn dan wilde ik alleen maar Whispering Angel-rosé drinken. En laat ik ook eerlijk zeggen dat ik zo nu en dan ook echt wel eens een Big Mac heb gegeten. Het moet wel leuk blijven.” En zo is het maar net!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws