William of Harry? Adele kiest haar droomprins

Ook Adele heeft een crush gehad op een van de royal broers.

Inmiddels zijn ze al jaren getrouwd en gesetteld, maar ooit waren prins William en prins Harry de meest felbegeerde vrijgezellen van het Verenigd Koninkrijk. Oók zangeres Adele had een oogje op een van de twee.

This or That

Nu Adele terug is met nieuwe muziek, is ze ook terug in de media. En hoe! Er gaat geen dag voorbij dat we niets van de succesvolle zangeres horen. We leren Adele nu een stuk beter kennen door bijzondere onthullingen over haar huis (zoals: ze bewaart uitgespuugde kauwgum van Céline Dion in een fotolijstje) en haar koninklijke voorkeuren. Met Vogue speelde ze namelijk het spelletje This or That, waarbij ze steeds tussen twee typisch Britse dingen moest kiezen. Waaronder de twee broers die momenteel voor een behoorlijke tweedeling in het Koninkrijk zorgen: prins William en prins Harry.

#TeamHarry

“Prins…Harry”, luidt het antwoord van de zangeres. We hadden het kunnen zien aankomen, want jaren voordat Meghan Markle in beeld kwam, liet Adele al weten dat ze wel met Harry een beschuitje zou willen eten. “Ik zit achter prins Harry aan”, vertelde ze in 2011 aan Glamour. “Ik weet dat ik eerder gezegd heb dat ik geen roodharige zou kiezen, maar toch is het prins Harry! Dan zou ik een echte hertogin worden. Ik zou graag een avondje met 'm op stap gaan, hij lijkt me wel iemand met wie je lol kunt hebben.”

Royal wedding

Toch neemt Adele het Meghan niet kwalijk dat ze er met haar droomprins vandoor is gegaan. Op 19 mei 2018, de trouwdag van Harry en Meghan, plaatste Adele een vrolijke selfie op the gram. “Van harte, Meghan en Harry. Je bent een prachtige bruid. Ik blijf maar denken aan hoe blij prinses Diana moet zijn daarboven.”

In het paleis

En er is nog een koninklijke connectie, want Adele heeft ook de eer gehad om Buckingham Palace binnen te wandelen. In 2013 kreeg ze een van prins Charles hoogstpersoonlijk een medaille van de Orde van het Britse Rijk aangereikt, onder toeziend oog van de Queen. Helaas voor de zangeres was crush Harry daarbij niet aanwezig. Al heeft de zangeres nu in de Amerikaanse sportmakelaar Rich Paul toch nog haar prins op het witte paard gevonden.

Adele ontvangt haar MBE in Buckingham Palace. Beeld: BrunoPress

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws