Dit is hoe de moeder van Doutzen Kroes eruitziet

Zowel voor Doutzen als voor haar zusje Rens is Geartsje een groot voorbeeld.

Lees ook

Doutzen Kroes en haar twee jaar jongere zusje Rens zijn allebei beeldschoon. Dat is bepaald geen toeval, want hun moeder is ook een prachtige vrouw. Ze hebben hun looks duidelijk aan hun ‘mem’ te danken. Hoewel foto’s van Doutzen met haar moeder schaars zijn, hebben we er een paar gevonden en voor je op een rij gezet. Kijk mee!

Oudste dochter

Doutzen Kroes werd in 1985 geboren in het Friese Giekerk. Ze werd in Amsterdam aangenomen door Paparazzi Model Management toen ze nog maar 18 jaar oud was. Het was het begin van een lange en succesvolle carrière als model. Ze liep modeshows voor onder andere Ralph Lauren, Viktor & Rolf, Michael Kors en Versace. Ook was ze het gezicht van een aantal parfumlijnen van Calvin Klein. Toen ze 21 jaar oud was, sloot ze contract af bij L’Oréal. Ze werd het gezicht van het merk en dat legde haar geen windeieren. Het zorgde er namelijk voor dat ze het bestbetaalde model werd dat Nederland ooit heeft voortgebracht.

Nog meer bekendheid

Het kon niet op voor Doutzen, want in 2007 werd ze benoemd tot Victoria’s Secret Angel. Ze liep mee in meerdere grote shows van het grote lingeriemerk. Waar ze eerder nog meeliep in grote modeweken in onder andere Milaan, New York en Parijs, stopte ze daar vanaf dat moment mee. Ze gaf aan dat dit niet meer nodig was, omdat het al genoeg gelukt was om haar naamsbekendheid te vergroten. Ze liet haar Angel-status in 2015 achter zich, maar ging in 2016 aan de slag als brand ambassador bij Hunkemöller. De laatste paar jaren doet ze het wat rustiger aan met de modellenklussen en richt ze zich meer op haar gezin. Ze is getrouwd met Sunnery James Gorré en samen hebben ze een zoon (Phyllon) en een dochter (Myllena).

Op haar Instagram deelt Doutzen af en toe een kiekje met familieleden, waaronder met haar moeder Geartsje. Op de volgende pagina kun je de foto’s zien die we voor je verzameld hebben.

Laatste nieuws

Zie ook