Pretty in pink! Dit zijn de mooiste red carpet looks van de Oscars 2022

De A-listers hebben zich weer flink uitgedost.

Bij het meest prestigieuze filmevent van het jaar moet natuurlijk flink worden uitgepakt. Voor de 94e editie van de Oscars trokken de A-listers daarom hun meest extravagante japons en pakken uit de kast. Hieronder hebben wij onze favoriete looks van de red carpet op een rijtje gezet. 

De Oscars 2022 gaan de boeken in als een heel bijzondere avond. Zo schreven Ariana DeBose en Troy Kotsur met hun Oscar-winst geschiedenis. Ariana is namelijk de eerste openlijke queer vrouw die de Oscar voor Beste Vrouwelijke Bijrol in ontvangst mag nemen, en Troy is de eerste dove man die een gouden beeldje voor zijn acteerwerk ontving.

Hoewel de avond natuurlijk helemaal in het teken stond van films en documentaires, hadden alle A-listers zich voor de gelegenheid in prachtige outfits gehuld. We hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Winnaars

De grote winnaars van de avond waren Dune en CODADune wist maar liefst zes goudenbeeldjes in de wacht te slepen en CODA won Beste Film. Daarnaast won Jessica Chastain de Oscar voor Beste Actrice en won Will Smith de Oscar voor Beste acteur.

Beeld: BrunoPress 

Laatste nieuws