Zien: zó ziet de vrouw van kok en presentator Rob Geus eruit

De twee stapten in 2015 in het huwelijksbootje.

Lees ook

We kennen Rob Geus natuurlijk allemaal van De SmaakpolitieRed mijn vakantie! en zijn uitspraak ‘man, man, man!’. Ook deed de tv-kok en presentator maar liefst twee keer mee aan Expeditie Robinson. Waar Rob veel in de spotlights staat, blijft zijn vrouw liever bij de schijnwerpers vandaan. Benieuwd hoe zij eruitziet? 

Rob Geus

Rob Geus is al jarenlang een vast gezicht op de Nederlandse televisie. Zo is het al twintig jaar (!) geleden dat hij voor het eerst op de buis verscheen met het programma De Smaakpolitie, waarin hij restaurantkeukens onder de loep nam. Zag het er allemaal pico bello uit, dan kreeg de horecagelegenheid een ‘De Smaakpolitie OK-sticker’. Liet de hygiëne ernstig te wensen over? Dan kreeg het restaurant een T-shirt met daarop Geus’ veelgebruikte leus: ‘Hier word ik niet vrolijk van’.

In de jaren daarna presenteerde Rob verschillende shows en mee aan tal van programma’s, waaronder Sterren dansen op het ijs in 2007 en Ranking the Stars. De laatste jaren kennen we ‘m vooral van zijn deelnames aan Expeditie Robinson in 2019 én in 2021. Waar de tv-kok in 2019 nog op de zestiende plaats eindigde, wist hij zichzelf twee jaar later in een revanche te verbeteren. In het 21e seizoen van Expeditie Robinson eindigde hij namelijk als twaalfde.

Partner

Waar Rob dus volop de spotlights opzoekt, kiest zijn vrouw liever voor een leven buiten de schijnwerpers. De tv-kok en presentator is al jarenlang samen met de Limburgse Suzanne Ozek. De twee gaven elkaar in 2015 het jawoord en kregen twee jaar later zoontje Levi.

Benieuwd hoe Suzanne, de vrouw van Rob Geus eruitziet? Je ziet ’t op de volgende pagina.

Pagina 1/2

Laatste nieuws

Zie ook