Zó ziet de vrouw van tv-kok en presentator Rob Geus eruit

Even voorstellen!

Lees ook

Rob Geus kennen we natuurlijk allemaal van De Smaakpolitie, Red mijn vakantie! en zijn uitspraak ‘man, man, man!’. Ook deed de tv-kok en presentator maar liefst twee keer mee aan Expeditie Robinson. Waar Rob veel in de spotlights staat, blijft zijn vrouw liever bij de schijnwerpers vandaan. Benieuwd hoe zij eruitziet? 

Rob Geus

Rob Geus is al jarenlang een vast gezicht op de Nederlandse televisie. Zo is het al twintig jaar (!) geleden dat hij voor het eerst op de buis verscheen met het programma De Smaakpolitie, waarin hij restaurantkeukens onder de loep nam. Zag het er allemaal pico bello uit, dan kreeg de horecagelegenheid een ‘De Smaakpolitie OK-sticker’. Liet de hygiëne ernstig te wensen over? Dan kreeg het restaurant een T-shirt met daarop Geus’ veelgebruikte leus: ‘Hier word ik niet vrolijk van’.

In de jaren daarna presenteerde Rob verschillende shows en mee aan tal van programma’s, waaronder Sterren dansen op het ijs in 2007 en Ranking the Stars. De laatste jaren kennen we ‘m vooral van zijn deelnames aan Expeditie Robinson in 2019 én in 2021. Waar de tv-kok in 2019 nog op de zestiende plaats eindigde, wist hij zichzelf twee jaar later in een revanche te verbeteren. In het 21e seizoen van Expeditie Robinson eindigde hij namelijk als twaalfde.

Partner

Waar Rob dus volop de spotlights opzoekt, kiest zijn vrouw liever voor een leven buiten de schijnwerpers. De tv-kok en presentator is al jarenlang samen met de Limburgse Suzanne Ozek. Veel weten we niet van de vrouw van Rob. Zij verkiest immers een leven buiten de schijnwerpers. Wel weten we dat Suzanne uit het Limburgse Heerlen komt. Ze studeerde aan het Lambertus College en werkt tegenwoordig als verpleegkundige. Suzanne en Rob gaven elkaar in 2015 het jawoord en kregen twee jaar later zoontje Levi.

De bevalling van Levi verliep echter niet zonder slag of stoot. “Ze heeft zestien uur weeën gehad. Zoveel pijn en ellende. Het werd op een gegeven moment zelfs kritiek, omdat de baby gedraaid lag. We waren zelfs de hartslag kwijt”, vertelde Rob destijds in een vlog. Gelukkig is de kleine Levi, die dit jaar vijf wordt, helemaal gezond. Op Instagram deelt de presentator regelmatig een foto van zijn ‘kleine grote vriend’, evenals zo nu en dan een foto met zijn vrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Geus (@robgeus.official)

Ex-vrouw

Naast zoontje Levi heeft Rob ook nog een dochter uit een eerder huwelijk, Esmee. De kok was zeven jaar getrouwd met Miranda, met wie hij uiteindelijk uit elkaar ging. Aan NPO Radio 1 vertelde hij over die breuk: “Als je ziet hoe gelukkig mijn dochter en ik nu zijn en ook mijn ex-vrouw was al snel weer gelukkig met een nieuwe buurman, dan is alles op zijn pootjes terechtgekomen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rob Geus (@robgeus.official)

Een relatiebreuk is natuurlijk nooit leuk, maar uiteindelijk heeft het goed uitgepakt voor Rob en zijn gezin. Het lijkt erop dat dochter Esmee en zoontje Levi heel goed met elkaar overweg kunnen. Zo gingen Rob en Suzanne afgelopen zomer nog naar Ibiza met de twee kids. Genieten!

Bron: Tips en Weetjes, Instagram @robgeus.official | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook