Prinses Stéphanie neemt tijdelijk de moederrol van prinses Charlene over

Ze zorgt ervoor dat Charlene de tijd krijgt om echt goed te herstellen.

Afgelopen weekend was het ineens zover: prinses Charlene liet van zich horen op Instagram. Ter ere van Pasen deelde ze een prachtige foto van haar gezin. Toch doet ze het nog altijd rustig aan en wordt haar moederrol momenteel deels overgenomen door prinses Stéphanie.

Fysieke en mentale oververmoeidheid

Prinses Charlene kampt al sinds mei vorig jaar met een kwakkelende gezondheid. Ze heeft een behandeling ondergaan in Zwitserland voor fysieke en mentale oververmoeidheid en verscheen lange tijd niet in het openbaar. Inmiddels is ze dus weer terug bij haar gezin in Monaco, maar dat wil nog niet zeggen dat ze al haar publieke taken zal hervatten.

Zorg overgenomen

Charlenes fysieke en mentale toestand heeft niet alleen tot gevolg dat ze koninklijke taken naast zich neerlegt. Het betekent ook dat ze nog niet fulltime voor prins Jacques en prinses Gabriella kan zorgen. Gelukkig is daar prinses Stéphanie, de jongere zus van koning Albert. Zij heeft al eerder de zorg voor de tweeling op zich genomen en zal dat blijven doen, ook nu prinses Charlene weer thuis is.

Niet alleen

Afgelopen zaterdag werd prinses Stéphanie gespot bij een liefdadigheidsshow ten behoeve van een Oekraïense circusschool in het Princess Grace Theatre. Ze was daar niet alleen, want ze had haar eigen twee dochters (Camille en Pauline) én haar neefje en nichtje bij zich. Eerder werd Stéphanie ook al met de tweeling gespot bij een kerstevenement en op de nationale feestdag van Monaco.

stephanie

Prinses Stéphanie met haar dochters Camille en Pauline, prins Jacques en prinses Gabriella. Beeld: BrunoPress

kerstevenement

Prinses Stéphanie met de tweeling bij een kerstevenement. Beeld: BrunoPress

In goede handen

Prinses Stéphanie is al een tijdje een helpende hand bij de openbare verschijningen van prins Jacques en prinses Gabriella, maar ook achter de schermen zou ze te allen tijde klaar zijn voor de koters van haar broer. We hopen natuurlijk dat prinses Charlene zo snel mogelijk weer aansterkt, maar tot die tijd is het een geruststellende gedachten dat de tweeling in goede handen is. Pak van ons hart!

Bron: Adelswelt | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws