Actrice Kate Hudson zweert bij deze skincare-producten

Zo komt ze dus aan die stralende huid.

Lees ook

Kate Hudson heeft een stralende, glanzende huid. Vorige week vierde de actrice haar 43e verjaardag, maar dat is niet aan haar huid af te zien. Welke producten heeft ze allemaal in haar skincare routine opgenomen om dat resultaat te bereiken? Wij zetten ze voor je op een rij.

Kates go-to producten

Wij zullen niet de eersten zijn die ons afvroegen welke producten in Kates beautykastje staan. Op Instagram deelde de actrice op haar feed en in meerdere video’s hoe haar routine er ongeveer uitziet. Je hoeft niet meteen naar die pagina te navigeren om die producten op te zoeken, want wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje. Scheelt jou weer tijd!

Routine

Een goede reiniger en exfoliant mogen niet onderschat worden. Kate gebruikt de Tata Harper Regenerating Exfolianting Cleanser én de Juice Beauty STEM CELLULAR Resurfacing Micro-Exfoliant. In de ochtend brengt ze vrijwel altijd de Juice Beauty Eye Patches aan. Dat product noemt ze in haar video een echte beauty-tip. “Dit is mijn favoriete manier om mijn huid wakker te maken in de ochtend, want mijn huid kan echt moe worden.” Wanneer de patches onder haar ogen zitten, brengt ze de True Botanicals Resurfacing Mask aan op haar gezicht. Dit zou de huid hydrateren en rimpels zichtbaar verminderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kate Hudson (@katehudson)

Hydratatie

We weten allemaal dat hydrateren belangrijk is en aan die boodschap geeft Kate zeker gehoor. Zelf gebruikt ze graag de Omorovicza Queen of Hungary Mist. Dat product zou ervoor zorgen dat je er verfrist uitziet en dat je huid wordt gehydrateerd. Kate brengt ook graag de La Mer The Moisturizing Soft Cream Moisturizer aan. Dat is een product dat ze recentelijk heeft opgenomen in haar routine, maar waar ze nu al ‘door geobsedeerd’ is.

Laatste stappen

De African Botanics Rose Treatment Essence staat ook in het kastje van Kate. “Dit is de beste”, vertelt ze daarover. “Het begint als een gel en daarna smelt het tot een hydraterende vloeistof.” Naar verluidt maakt het je poriën kleiner, zorgt het ervoor dat je pH-waarde in balans blijft en hydrateert het je huid. Ook de Augustinus Bader Face Oil mag niet ontbreken in de skincare-routine van Kate. Ze is helemaal weg van het product, dat de van nature aanwezige oliën op je huid herstelt en de huid kalmeert.

Kate Hudsons eigen lijn

Uit haar skincare-routine kwam al naar voren dat Kate graag de producten van Juice Beauty gebruikt. Het is daarom ook niet gek dat Kate haar eigen product heeft gecreëerd en daarvoor de handen ineen heeft geslagen met Juice Beauty. Het resultaat heet de Kate Hudson x Juice Beauty Revitalizing Acacia + Rose Powder Mask. Dat masker zou ervoor zorgen dat je huid verhelderd en ontgift wordt, wat een stralend resultaat oplevert. Goed bezig, Kate!

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook