Supernanny Jo Frost geeft haar mening over ‘cheeky’ prins Louis

De opvoedexpert had een duidelijke mening over de streken van de jonge prins.

Lees ook

Er is de afgelopen week al volop gezegd en geschreven over de jonge prins Louis, die voor het oog van honderden camera’s grappen en grollen uithaalde en vooral niét wilde stilzitten. Ook Jo Frost, bekend als dé Supernanny van tv, keek mee en laat weten wat ze ervan denkt.

Cheeky

‘Oom’ Mike Tindall verklaarde het gedrag van de hyperactieve kleuter al met een ’teveel aan suiker’, en op het internet werd Kate eindeloos geprezen om haar engelengeduld met haar jongste zoon. Tja: je bent vier jaar oud, je moet stilzitten, en je wilt wat. Voor de kleine Louis was het Jubileum-weekend ongetwijfeld een flinke beproeving. Toch lieten de Cambridgjes via hun Instagram nog weten dat óók hij het heel erg naar z’n zin heeft gehad.

Gelukkig maar, want het leven in de spotlights is nog maar net begonnen voor de piepjonge prins. En eerlijk is eerlijk: naarmate hij ouder wordt, zullen dit soort evenementen ongetwijfeld steeds makkelijker worden.

Supernanny

Maar ondanks de kleine momentopnames waar Louis even flink de bengel uithangt, deed hij het vooral ontzettend goed tijdens de Jubilee-parade. Dat vindt in elk geval Supernanny Jo Frost. “Hij gedroeg zich opvallend goed”, deelde zij via Instagram.

“Al dat zitten, toekijken, en de organisatie erbij…de meeste kinderen kunnen niet langer dan een kwartier aan tafel stilzitten voor het avondeten”, deelt de opvoedingsexpert. Ze vervolgt: “Het moet hoe dan ook prachtig overweldigend geweest zijn for this little chap. En zeker zonder speeltijd tussendoor en lange dagen, kinderen gaan je uittesten, dat zou je moeten verwachten.” Aha!

Onder de indruk

“We waren allemaal ontzettend entertained door de persoonlijkheid van dit kleine jongetje – een groots gevoel voor humor, wilskrachtig en zeker een ontzettend gevoelige ziel naar mijn professionele mening”, deelt de Supernanny ook nog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jo Frost (@jofrost)

Bovendien maakt Jo nog een mooi compliment aan Wills en Kate. “Ik ben onder de indruk van hoe de Duke en Duchess of Cambridge zulke indrukwekkende rolmodellen blijven voor ouders vandaag de dag. Ze zijn open over hun eigen struggles als ouders en zoals alle andere ouders, doen ze altijd hun best om hun kroost op te voeden.”

Shout-out naar Kate

In het bijzonder deelt Jo haar bewondering voor de hertogin: “Catherine is nooit bang geweest om haar kinderen in het openbaar goed op hun gedrag aan te spreken, en dat is het teken van een zelfverzekerde ouder die zowel grenzen kan stellen, als empathisch de behoeften van haar kinderen kan aanvoelen en de omstandigheden kan begrijpen.”

Een complimentje van de Supernanny? Steek die maar in je zak, Kate! En goed, kom daar over een jaar of twintig nog maar eens op terug met de dan-niet-meer-zo-kleine Louis. Lachen gegarandeerd.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook