Zo glam hebben we prinses Margriet lang niet gezien!

Dansen, dineren en shinen op Het Loo.

Lees ook

De glamour-momenten laten de Oranjes meestal aan koningin Máxima over, maar prinses Margriet (79) is het ook nog lang niet verleerd. Gala time op Het Loo!

Gala met Margriet & Pieter

Eindelijk weer eens een dansje wagen in avondjapon, met livemuziek, in een koninklijk paleis… Of nou ja, de stallen van een paleis. In de Koninklijke Stallen van Paleis Het Loo te Apeldoorn vond afgelopen zaterdag namelijk een galadiner van The Netherland-America Foundation (NAF) plaats.

Prinses Margriet en prof. mr. Pieter poseren voor het paleis. Beeld: BrunoPress

De NAF heeft als doel om de betrekkingen tussen ons landje en de Verenigde Staten te onderhouden en te ondersteunen. Iets waarbij de royals als Nationaal Exportproduct leuk kunnen helpen: prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven zijn beschermpaar van de organisatie. Dat levert ook meteen ’n aardige gala-uitnodiging op.

Time to shine

De tiara’s kwamen nog nét niet tevoorschijn, maar verder dofte prinses Margriet zich deftig op voor het NAF-galadiner van afgelopen weekend.

Beeld: BrunoPress

Na het diner kwamen de voetjes voorzichtig van de vloer…

Beeld: BrunoPress

Wat een paar lieve plaatjes opleverde van prinses Margriet en haar Pieter. Volgens de professor ging het er niet héél wild aan toe.

Het is voor het eerst sinds 2019 dat prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven het chique diner weer bijwonen. In 2020 werd het event digitaal gehouden (zie je de Van Vollenhovens al zitten, Zoomend in gala-outfit?). Vorig jaar vond het bal plaats in New York, maar toen besloten Margriet en Pieter last minute om de reis toch niet te maken vanwege de coronamaatregelen. Het koppel gaf er wel een positieve noot aan: “We zullen onze danspasjes blijven oefenen, zodat we klaar zijn voor volgend jaar.”

Bron: Blauw Bloed, Koninklijk Huis | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook