Tijd voor verandering: Leontine Ruiters toont haar nieuwe look

Ze had weer eens zin in iets heel anders.

Lees ook

De zomer staat voor de deur en dus vond Leontine Ruiters het tijd voor wat anders. Ze besloot de schaar in haar lokken te laten zetten en Leco van Zadelhoff een nieuwe look voor haar te laten bedenken. Het resultaat is een frisse, korte coupe. Wauw!

Gelukkig nieuw haar

Op Instagram deelt Leco een serie foto’s van het kappersbezoekje van Leontine. “Kan je nog knippen… knip dan mee”, schrijft hij erbij. “Gelukkig nieuw ‘haar’ voor Leontine.” Te zien is dat de presentatrice in de kappersstoel zit, terwijl Leco de schaar in haar (middel)lange lokken zet. Op een volgende foto is te zien dat er zo’n tien centimeter haar vanaf is. Het eindresultaat mag er zijn: Leontine gaat nu door het leven met een prachtige bob.

Korte bob

“Een korte bob met laagjes in de contourlijn en warme high- en lowlights”, vertelt Leco over de nieuwe coupe. “Let the summer begin! Ik hou van een bob en ik hou van haar…en haar haar.” De haarstylist legt uit dat je verschillende kanten op kunt met zo’n korte coupe. “Glad gekruld naar binnen naar buiten in de rollers of juist pokerstraight. Love it.” Leontine is zichtbaar tevreden met haar nieuwe look en grapt in de reacties: “Mijn eigen ti ta tovenaar”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff (@lecolook)

Lovende reacties

De korte bob valt niet alleen bij Leontine en Leco in de smaak, ook volgers van de haarstylist laten massaal weten wat ze van de look vinden. “Prachtig!!” reageert Quinty Trustfull en Lonneke Nooteboom schrijft: “Jaaaaa”. “Jij kan ook echt alles hebben”, “Mooi gedaan” en “Jaloers op zo’n mooie bos haar”, klinkt het verder in de reacties. Wij zijn het ermee eens: een korte coupe misstaat Leontine zeker niet!

Bron: Instagram Leco van Zadelhoff, Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook