Wat gooeeed: nieuw seizoen Chateau Meiland vanaf deze datum te zien

Het gouden duo ziet een presentatieklus ook wel zitten.

We hebben er weer zin in: de Meilandjes komen terug met hun populaire tv-programma. Het zevende seizoen van Chateau Meiland zal vanaf 29 augustus te zien zijn. Dit maakten Martien en Erica bekend aan tafel bij Humberto.

Nog lang niet klaar

De familie was hiervoor nog te zien in Chateau Bijstand, waarin Martien, Erica en Maxime een maand op rantsoen moesten. Het wordt het zevende seizoen van de realityshow, en volgens Martien is het einde nog niet in zicht. “Ik vind het nog steeds leuk”, vertelt hij bij Humberto.

Bewijzen

In veel seizoenen van Chateau Meiland is te zien dat de familie druk bezig is met verhuizen. Dat hoeven we in het aankomende seizoen niet te verwachten, Martien en Erica zitten namelijk goed op hun plek. Zo vertelt Erica aan Humberto Tan: “We hebben zo’n fijn huis nu. Niemand gelooft ons, maar dat moeten we nog even bewijzen.”

Bruiloft

Eén ding weten we in ieder geval zeker: het komende seizoen zal vast een hoop hoogtepunten hebben. De bruiloft van Maxime en Leroy Molkenboer staat namelijk op de planning en daar kijken we natuurlijk enorm naar uit. Als het aan Martien en Erica ligt, gaan ze nog lang door met de serie. “Zolang er genoeg te beleven valt”, vult Erica aan.

Gouden duo

Mochten ze de reality-tv zat worden, dan kan dit gouden duo altijd nog gaan presenteren. Het lijken Martien en Erica wel wat om de nieuwe Carlo en Irene te worden in een Life & Cooking-achtige show. “Ik mis het gewoon op zondagmiddag. Ik vond het enig”, aldus Martien. Eerst maar weer genieten van een nieuw seizoen met de Meilandjes.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws