Kitty & co: Dit zijn de knappe nichtjes van prinses Diana

Prinses Diana was een plaatje om te zien. Dat de knappe genen in de familie zit, moge duidelijk zijn.

Prinses Diana was een plaatje om te zien. Dat de knappe genen in de familie zitten, moge duidelijk zijn.

Kitty Spencer

Lady Kitty (31) is de oudste dochter van Charles Spencer, de 9de graaf Spencer en broer van prinses Diana. Kitty is getrouwd met een 31 jaar oudere miljonair, Michael Lewis. Ze werkt als model en ambassadeur voor Dolce & Gabbana.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kitty Spencer (@kitty.spencer)

Kitty’s Instagram toont een buitengewoon flitsend leven, maar zoals ze zelf heel eerlijk zegt: “Ik laat alleen de beste dingen zien.”

Amelia & Eliza Spencer

De jongere tweelingzusjes van Kitty zijn Lady Amelia en Lady Eliza Spencer, die er ook al een aardig glamorous leven op nahouden. Dat lieten de schoonheden eerder dit jaar wel zien in Cannes:

Beeld: BrunoPress

Om in de gaten te houden: Lara & Charlotte Spencer

Dan zijn er nog twee dochters van Charles Spencer: Lady Lara (16 jaar) en Lady Charlotte Diana (deze week 10 jaar oud). Ze hebben nog net niet de rode loper/influencer/modellenleeftijd bereikt, dus tot nu toe blijven deze nichtjes grotendeels buiten beeld. Maar het zou ons niets verbazen als ze in de voetsporen van hun glamoureuze halfzussen volgen.

Ook via haar oudere zussen, Sarah en Jane, heeft wijlen prinses Diana meerdere nichtjes die vooral buiten de schijnwerpers blijven. Dat zijn Emily McCorquodale en Celia McCorquodale (bruidsmeisje bij de bruiloft van Diana en Charles), Laura Fellowes (peettante van prinses Charlotte) en Eleanor Fellowes.

Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws