Wát zegt prins William tijdens deze spannende Wimbledon-match?

'Iedere tennisfan zou deze reactie begrijpen.'

Lees ook

Wimbledon is in volle gang, en afgelopen dinsdag besloten de Cambridges dat het tijd was om ook eens een kijkje te nemen op het tennisveld. Dat de gemoederen hoog op kunnen lopen tijdens zo’n potje tennis, daar kan prins William van getuigen.

Aanmoedigen

De match tussen de Britse Cameron Norrie en de Belgische David Goffin was erg spannend, aan de hertog te zien. Kate en William werden gespot tijdens de kwartfinale, terwijl ze Cameron aanmoedigden. Zo was op de camera te zien dat het koppel helemaal in de wedstrijd zat.

Op een gegeven moment is te zien dat de prins baalt van een moment tijdens de wedstrijd. Je hoeft geen liplezer te zijn om te zien dat hij ‘Oh no, not…f…’ zegt (zie de tweede video hier). Daarna draait de camera weer weg en kunnen we het einde van de zin niet meer zien. Het lijkt daar wel heel erg of de hertog van Cambridge aan het vloeken is.

Gewoon mens

Althans, dat denken sommige mensen. Anderen geven aan dat de prins dat nooit zou doen, want als er iemand met etiquette opgegroeid is… “Hij zou nooit het f-woord gebruiken”, reageert iemand op de video. Een ander zegt: “Ik hou van prins William. Iedere tennisfan zou deze reactie begrijpen.” Een derde reageert: “Dit zagen we echt! Zo blij dat hij ook gewoon een mens is.”

Fan

Als echte tennisfan is het inderdaad wel te begrijpen – zo postten de Cambridgejes nog een serie foto’s van de Wimbledon-match op Instagram. Cameron Norrie staat na het winnen van de 3,5 uur durende wedstrijd voor het eerst in de halve finale van een grandslamtoernooi. We zijn benieuwd hoe spannend de hertog het dan gaat vinden.

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook