Monaco’s Beatrice Borromeo in vintage glamour bij Paris Fashion Week

Een look die meteen doet denken aan de iconische outfits van Grace Kelly, de schoon-oma van Beatrice.

Ze is een beeldschone verschijning, werd al eens uitgeroepen tot de meest stijlvolle royal en is regelmatig te zien in het paleis van Monaco. Niet vreemd dus dat Beatrice Borromeo vaak wordt vergeleken met haar beroemde schoon-grootmoeder, Grace Kelly. Helemaal als Bea voor zulke beeldige vintage looks kiest!

Paris Fashion Week

Laat het maar aan Beatrice Borromeo over om de Monegaskische reputatie van mondain en modieus in stand te houden. De schoondochter van prinses Caroline is dól op all things fashion en is deze week dan ook te vinden in de Franse hoofdstad, waar Paris Fashion Week nu plaatsvindt. De vrouw van Pierre Casiraghi bezocht de Christian Dior Haute Couture show en is zelf een prachtig uithangbord voor het merk. Beatrice arriveerde van top tot teen in vintage-inspired Dior.

Beatrice bij de Christian Dior Haute Couture Fall Winter show. Beeld: BrunoPress

Vintage vibes

Die vintage fifties look + een flinke dosis Monegaskische flair zorgt natuurlijk direct voor een hoop vergelijkingen met prinses Grace, de wereldberoemde schoonoma van Beatrice.

Grace Kelly met Clark Gable in Mogambo (1953). Beeld: BrunoPress

Prinses Grace was zelf ook groot liefhebber van modehuis Dior. Naar verluidt bestond een derde (!) van haar royal garderobe uit kleding van het couturemerk.

Bij Beatrice Borromeo is het wellicht nóg meer, want de Italiaans-Monegaskische beauty is sinds vorig jaar ambassadrice van Dior, samen met hubby Pierre, die model staat voor de mannencollecties.

Bron: Hello! Magazine, Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws