Meghan en Kate overtroffen: deze royal is benoemd tot de meest stijlvolle

De titel gaat naar Beatrice Borromeo!

Beatrice Borromeo timmerde voor haar huwelijk met Pierre Casiraghi aardig aan de weg als journalist en topmodel. De Italiaanse royal staat niet alleen bekend om haar topcarrière, maar ook om haar flamboyante looks. Sterker nog, Tatler heeft haar uitgeroepen tot de meest stijlvolle royal van Europa.

Huwelijk

Beatrice is getrouwd met Pierre Casiraghi, de tweede zoon van prinses Caroline van Hannover en Monaco. Samen hebben ze twee zonen, Stefano en Fransesco. Niet alleen door haar huwelijk heeft ze een zekere positie gekregen. Beatrice's familie behoort namelijk tot de Italiaanse adel.

Het stel trouwde alweer zeven jaar geleden, maar we zullen haar memorabele trouwjurk nooit vergeten. Voor haar burgerlijk huwelijk met Pierre Casiraghi droeg Beatrice een Valentino Haute Couture, ontworpen door creative directors Maria Grazia Chiuri en Pierpaolo Piccioli. De japon van lichtroze zijde chiffon had een kleine cape. Een veelbelovend begin van een tijdperk vol royal fashion.

Bea’s looks

En ook in de afgelopen jaren verscheen Beatrice meerdere keren in glamoureuze looks. Of het nou op de rode loper of tijdens een wandeling op straat is, Beatrice ziet er altijd uit om door een ringetje te halen.

We hebben een aantal van haar looks op een rijtje gezet:

Beatrice tijdens de Monaco National Day Celebrations in 2019.
Beatrice tijdens het Monte-Carlo Gala 2018.
Beatrice in een zwarte glitterjurk tijdens een ander Gala.
Een gele jurk, gewoon gestyled met een paar sneakers!
Beatrice geeft ons beach vibes met deze vrolijke outfit.

Beatrice is dol op Valentino, Armani Prive en Chanel, en met een kast vol design is het niet gek dat ze vaak stylish voor de dag komt. Ze moet zich als een vis in het water voelen tussen de andere modeminnende Grimaldi's en wordt vaak met fashionable schoonzus Charlotte Casiraghi gezien, die ongetwijfeld ook in de race was voor de titel.

Beatrice tijdens de bruiloft van Giovanna Battaglia en Oscar Engelbert.

Bron: People. Tatler | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws