Zomeraccessoire: de strooien hoed van Kate Middleton

Die kunnen we wel gebruiken, nu de zomerzon zich laat zien!

Jaha, de strooien hoed is nu ook royally approved. Hertogin Kate werd ermee gezien op Wimbledon en maakt ons hebberig. Hiermee komen we warme dagen wel door!

Strooien hoed

Laat de zon maar komen! Met onze (designer) zonnebrillen en SPF50 zijn we goed voorbereid op de warme dagen deze week, maar nog meer stylish zonbescherming is altijd welkom. Enter: de strooien hoed. Kate Middleton werd ermee gezien op de tribunes van Wimbledon en sindsdien vliegen de zomerhoeden als warme broodjes over de toonbank.

Beeld: BrunoPress

En dit is ‘m

Hoeden met een brede rand dragen is eigenlijk een no go op Wimbledon, omdat dit het zicht op het tennisveld kan verhinderen. Als hertogin van Cambridge kun je echter alles maken. Kate beschermde haar gezicht met een floppy hat van het Londense merk LK Bennett à 75 euro. De strooien hoed is nu helaas uitverkocht, trendsetter als Kate is. Hoewel…dat een straw hat ook helemaal koninklijk chic kan zijn, wist Máxima natuurlijk al lang.

Koningin Máxima in Milaan, 2018. Beeld: BrunoPress

Hoewel we voor de specifieke zonnehoed van Kate dus op een nieuwe aanvulling van de voorraad moeten wachten, zijn de strooien hoofddeksels overal in de winkelstraat verkrijgbaar – van de C&A tot aan de Bijenkorf. Zomerjurk erbij en je bent ready to go, fashionable die hittegolf door!

Bron: Grazia UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws