André Hazes en Monique Westenberg samen op gezinsvakantie

Monique deelt een foto vanuit Thailand.

André Hazes en Monique Westenberg zijn er even lekker tussenuit samen met kleine Dré. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer speculeerde eerder al dat het gezin samen op vakantie is en dat lijkt Monique door een foto op Instagram nu te bevestigen.

Samen op vakantie

De drie zijn op gezinsvakantie naar Thailand, waar flink van de cultuur wordt genoten. Zo is op Monique’s Instagram te zien hoe kleine Dré een bandje van een monnik krijgt in een tempel. Een caption blijft uit, want Monique schrijft er slechts een emoji van een kettinkje bij.

Reacties

In de reacties wensen Monique’s volgers haar veel plezier. “Geniet van het samenzijn!”, laat iemand achter. En: “Wens jullie een fijne vakantie met elkaar. Volop genieten”, schrijft een andere volger.

André Hazes heeft een roerige periode achter de rug, en is nog steeds bezig met zijn eigen herstel. Na het verbreken van de verloving met Monique, volgde een kortstondige relatie met Sarah van Soelen. De (mentale) gezondheidsproblemen die vervolgens om de hoek kwamen kijken, hebben er flink ingehakt bij de zanger. Hij neemt daarom momenteel alle rust die hij nodig heeft om te herstellen. Wij hopen dat deze gezinsvakantie daarbij kan helpen.

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws