Prinses Delphine draagt hoed van voormalig K3-zangeres Josje Huisman

De zangeres zegt zeer vereerd te zijn.

Gisteren was het de Nationale feestdag van België en haalde menig royal hier alles voor uit de koninklijke garderobe. Vooral Prinses Delphine viel op, die een prachtige lichtbeige hoed droeg met rood lint. En wat blijkt: de hoed is gemaakt door voormalig K3-zangeres Josje Huisman. Wat een talent! 

Het ultieme accessoire

Delphine droeg voor de gelegenheid een rode jurk met daarop een witte vredesduif van de jonge ontwerper Pol Volgers, die ze combineerde met lichtbeige hakken. Een prachtig plaatje, en de hoed maakt het geheel helemaal af.

Dat iemand van het Belgische koningshuis interesse had in de hoeden van Josje, vindt de zangeres heel bijzonder. Op haar Instagram deelt ze dan ook ontzettend vereerd te zijn. “Ze ziet er werkelijk beeldig uit. Bedankt voor het vertrouwen en het enthousiasme. Een hoed blijft toch echt het ultieme accessoire”, aldus de blondine. Je ziet Delphine en haar hoed hieronder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos)

Hoewel de hoeden van Josje al een tijdje bekend zijn in de modekringen, wist Delphine eerst niet wie ze was. Tijdens de nationale feestdag laat ze dan ook voorzichtig doorschemeren dat ze de ontwerper niet kent. Tot ze even later de naam hoort, en er een lichtje gaat branden. “K3, hé?” reageert de prinses. “Ik dacht, perfect.”

Belgische Nationale feestdag

Op 21 juli is het de Nationale feestdag van België. Tijdens deze feestelijke dag wordt gevierd dat Leopold van Saksen-Coburg-Gotha op deze dag in 1931 de grondwettelijke eed als koning aflegde. Deze dag begon gisteren met een bezoek aan de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal, waar koning Filip en koningin Mathilde, en prinses Elisabeth, prins Gabriel, prins Emmanuel en prinses Eléonore ook aanwezig waren.

Belgium National Day 2022
De Belgische royals schitterde in nationale kleuren. Bron: BrunoPress

Ter ere van de speciale dag, droegen de royal dames jurken in de kleuren van de Belgische vlag. Zo was koningin Mathilde te zien in een creatie van Natan Couture, koos prinses Elisabeth voor een rode jurk van Victoria Beckham en was prinses Eleonore in het blauw te zien. Wat een plaatje!

Bron: Libelle, Nouveau | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws