Aha! Dus dit zei prins William knuffelend tegen de Engelse voetbalster

Wat een lief moment!

Lees ook

Afgelopen zondag schreef het Engelse damesvoetbalteam geschiedenis toen ze op het EK wonnen van Duitsland. Prins William stond langs de zijlijn te juichen en had daarna wel een heel intiem moment met de aanvoerster, Leah Williamson. Maar wat zei die eigenlijk tegen haar? 

Intieme knuffel

Prins William was onwijs trots op zijn Engelse team, en feliciteerde ze na afloop met de winst. Waar andere speelsters een hand kregen, kreeg aanvoerdster Leah Williamson een knuffel van de prins. Ook zagen we dat de prins een paar woorden met haar wisselde. De aanvoerster deelt nu op het YouTube-kanaal van het team wat er precies gebeurde.

Prins William knuffel
Een intieme knuffel met prins William, wie droomt daar niet van? Bron: BrunoPress

Ze begint haar verhaal: “Volgens mij wilde ik zijn hand schudden en toen zij hij ‘Leah, kom hier’ en toen zei ik, dank u meneer’.” Ook weet ze nog te herinneren dat William vertelde wat hij van de prestatie vond. “Hij zei, ‘ik ben heel trots op jullie allemaal’.” Wat lief!

Trotse Queen

Het Engelse voetbalteam kon ook rekenen op felicitaties van Queen Elizabeth. Iets wat de 25-jarige voetbalster heel bijzonder vindt. “Ik ben een groot fan van de koninklijke familie, dus dit betekent veel voor me.”

Verschillende koninklijke leden hebben de Leeuwinnen gefeliciteerd met de winst. Zo wenste prinses Charlotte ze veel succes voor de wedstrijd, en deelde prinses Eugenie een emotionele boodschap nadat bekend werd dat ze de finale hadden gewonnen. Maar in Buckingham Palace doen ze er een schepje bovenop, schrijft Mirror. De bewakers speelden namelijk een medley van voetbalhymnes buiten het paleis. We zijn benieuwd of we de Leeuwinnen nog op bezoek gaan bij de Queen.

Bron: Story, Mirror | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook