Nicola Peltz deelt openhartig bericht: ‘Ik laat deze kant nooit zien’

'We hebben allemaal dagen waarop mensen je een slecht gevoel geven', deelt het model.

Lees ook

De kersverse vrouw van Brooklyn Beckham lijkt het allemaal goed voor elkaar te hebben: een prachtige carrière, een geweldig huwelijk, en een leger aan adoring fans. Maar in een bijzonder kwetsbaar kiekje deelt model en actrice Nicola Peltz dat achter die glitter en glamour soms een hoop verdriet schuilgaat.

Sterke kant

“Soms vind ik het moeilijk om de verdrietige kant van mezelf te laten zien”, schrijft Nicola op Instagram. “Ik groeide op met zeven broers en zussen en twee sterke ouders die me taai maakten, ze hamerden erop dat ik ervoor zou waken dat anderen me niet naar beneden zouden halen of mijn hart pijn zouden doen.” Het model vervolgt dat ze hierdoor een muur optrok, om zichzelf te kunnen beschermen tegen de industrie waarin ze zit.

“We hebben allemaal dagen waarop mensen je een slecht gevoel geven en het is oké om erdoor gekwetst te zijn.” Ook Nicola heeft weleens verdrietige dagen, het bericht van het model gaat gepaard met een foto waarop ze zichtbaar aangedaan is. “Ik laat deze kant van mezelf hier nooit zien. Ik wilde het nu wel laten zien.”

Geruchten

De aanleiding van de post is niet heel duidelijk, maar verscheidene fans hebben wel een idee waarom Nicola juist nu zo’n bericht deelt. De afgelopen dagen deden er namelijk geruchten de ronde dat zij en haar schoonmoeder Victoria Beckham het niet goed zouden kunnen vinden. Zo schreef Page Six dat een bron hen had verteld dat Nicola en Vic niet met elkaar praten en dat de sfeer tussen hen ‘horrendous‘ is.

Overigens hebben Nicola of Victoria nooit tekenen vertoond dat hun band niet goed zit. Zo geeft Nicola haar schoonmoeder regelmatig een podium, op een liefdevolle manier. De actrice is lovend over de skincare-producten en ook op VB’s verjaardag zette ze de moeder van haar man Brooklyn Beckham in het zonnetje.

Bron: Marie Claire, Page Six, Instagram Nicola Peltz Beckham | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook