Pippa Middleton datete ooit deze royal echtgenoot

Pippa Middleton heeft meer royal connecties dan alleen haar zus hertogin Kate. Volgens de geruchten heeft ze ooit gedatet met de echtgenoot van een royal.

De 38-jarige zus van Kate zou namelijk met Thomas Kingston hebben gedatet. Die is nu ook regelmatig in koninklijke kringen te vinden. Thomas trouwde in 2019 namelijk met een nicht van Queen Elizabeth, Lady Gabriella Windsor.

Thomas Kingston en Lady Gabriella Windsor. Beeld: BrunoPress

Thomas en Pippa zijn in maart 2013 samen op de kiek gezet tijdens het Cheltenham Festival en ook zijn ze een maand later samen gespot tijdens een etentje in een luxe restaurant in Londen. Toen ging de geruchtenmolen natuurlijk op volle toeren draaien.

Sindsdien zijn ze vrienden gebleven. Zo waren Thomas en Gabriella te gast bij de bruiloft van Pippa en James Matthews in 2017. In de tussentijd zijn Pippa en Thomas nog gefotografeerd tijdens een wandeling samen.

Derde kindje

De zus van Kate en haar man leven zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers. De zwangerschap van het zusje van Kate Middleton bleef zodoende lange tijd geheim. Ze hadden al zoon Arthur (3) en dochter Grace (1). In juni werd Pippa echter bij de jubileumfestiviteiten voor de Queen gespot met een prachtige bolle buik, waarna al snel over een nieuw neefje of nichtje voor de Cambridges werd gespeculeerd. Enkele weken later is Pippa inderdaad bevallen en kregen Arthur en Grace er een zusje bij, Rose.

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws