Prins Harry en hertogin Meghan verwelkomen nieuw gezinslid

Gezinsuitbreiding voor de Sussexes!

De hertog en hertogin van Sussex hebben hun gezin uitgebreid! Met de adoptie van een beagle genaamd Mamma Mia is het huishouden van prins Harry en hertogin Meghan weer wat groter. Het stel heeft het 7-jarige hondje, dat in juli werd gered uit een erbarmelijk slechte Amerikaanse hondenfokkerij, persoonlijk opgehaald bij het opvangcentrum.

Mamma Mia

Mamma Mia werd naar verluidt in juli samen met 4.000 andere beagles gered door federale instanties in Virginia. Dierenrechtenadvocaat Shannon Keith, die het Beagle Freedom Project in Los Angeles runt, vertelde in een interview met de LA Times dat de hertogin ‘haar persoonlijk had opgebeld over de adoptie’.

“Ze belde me op mijn telefoon zonder nummerweergave en zei: ‘Hi Shannon, dit is Meghan’. We hebben dertig minuten gepraat en ik dacht: ‘Is dit Megan Fox?'”, vertelde Keith lachend. Ze had daarna al snel door met welke beroemdheid ze wél sprak.

Bezoek

Deze maand brachten de Duke en Duchess van Sussex samen een bezoek aan de opvang, waar ze op voorhand duidelijk maakten dat ze op zoek waren naar een wat oudere reddingshond. De keuze hiervoor was omdat ze wisten dat puppy’s doorgaans sneller een thuis vinden. Het stel speelde urenlang met de hondjes voordat ze hun beslissing namen.

Aan vriendjes geen gebrek

Dat Mamma Mia in een warm nest terecht komt, weten we wel zeker. De zeven jaar oude beagle voegt zich bij mede beagle Guy en zwarte labrador genaamd Pula, de twee andere honden die Meghan uit het asiel haalde. Aan vriendjes en aandacht dus zeker geen tekort!

Bron: Town & Country, Hello Magazine, Linda | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws