Kate & Meghans favoriete schoenenmerk heeft een nieuwe royal ambassadeur

Glamourprinses Olympia weet wel raad met deze rol.

Glamourprinses Olympia van Griekenland en Denemarken heeft een fantastisch leven als royal én model. Zo kondigde het merk Aquazzura de prinses reeds aan als hun nieuwe brand ambassador.

Brand ambassador

Aquazzura heeft aangekondigd dat prinses Olympia van Griekenland en Denemarken het nieuwe gezicht van het merk is, nu zij de positie inneemt als brand ambassador. “Olympia, een hedendaagse schoonheid, is de perfecte weerspiegeling van verfijnde elegantie en frisheid die Edgardo Osorio in al zijn creaties verwerkt”, schrijven ze op hun website. Olympia is niet de eerste royal met een grote liefde voor Aquazzura: zowel hertogin Kate als hertogin Meghan hebben een schoenenkast vól met pumps van dit label.

Nieuwe samenwerking

Het merk laat op hun website weten dat de prinses voor het eerst te zien gaat zijn in de herfst/winter 2022 campagne. Can’t wait! Daarnaast onthullen ze dat er in het najaar van 2022 een nieuwe samenwerking op het gebied van schoenen voor de deur staat. Deze schoenen worden ontworpen door prinses Olympia zelf en Edgardo Osorio, die met twee verschillende stijlen deel uit gaan maken van de Resort 2023-collectie. Exciting!

Moeiteloze elegantie

“Ik vind het geweldig om met Olympia samen te werken. Ze is niet alleen een vriendin, maar representeert ook perfect de nieuwe generatie Aquazzura-meisjes. Olympia heeft een moeiteloze elegantie; ze is leuk en heeft een sterke persoonlijkheid. Voor de herfst werken we samen om de perfecte party shoes te creëren om de hele nacht op te dansen,” liet Edgardo Osorio vol enthousiasme weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olympia of Greece (@olympiagreece)

Droom

Ook de prinses zelf heeft laten weten wat zij vindt van de samenwerking. “Ik ben absoluut verheugd om samen te werken met Aquazzura. Het is altijd mijn droom geweest om schoenen te ontwerpen en ik kon me geen betere partner indenken om mee in zee te gaan”, aldus prinses Olympia van Griekenland en Denemarken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de glamourprinses te zien shinen!

Bron: Aquazzura, Masala | Beeld: Brunopress

 

 

 

Laatste nieuws