Waarom Archie en Lilibet waarschijnlijk niet met hun ouders meegaan naar het VK

Een flinke domper voor degenen die hoop hadden om de twee te zien!

De hertog en hertogin van Sussex zijn klaarblijkelijk bezorgd om hun kinderen Archie en Lilibet, als ze volgende maand het Verenigd Koninkrijk bezoeken. Verschillende royal-experts voorspellen dat de twee niet meegaan richting het VK.

Werkreis

Prins Harry en echtgenote Meghan Markle zullen volgende maand terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk, maar het lijkt erop dat ze hun twee kinderen niet met zich mee zullen nemen. Volgens royaltydeskundige Neal Sean zal de aankomende reis van het stel strikt dienen als werkreis. Dit betekent dat het meenemen van je kinderen allereerst niet nodig is. “Volgens een zeer goede bron, dit zijn hun woorden en niet de mijne, komen de kinderen niet mee naar het Verenigd Koninkrijk omdat dit een werkreis is”, aldus Sean. Een flinke domper dus voor degenen die de twee koters van het stel nog hoopten te zien! Maar dat is niet de enige reden.

Veiligheidszorgen

Journaliste Kinsey Schofield liet weten dat de Sussexes het erg druk gaan hebben tijdens hun aanstaande reis. “Ik verwacht niet dat ze hun kinderen meenemen, zeker niet met hun veiligheidszorgen”, aldus Schofield. Ze verwijst daarmee naar de rechtszaken die prins Harry heeft lopen om betere beveiliging te krijgen wanneer hij Engeland bezoekt.

Toen Harry en Meghan in 2020 opstapten als werkende royals, moesten ze namelijk ook afscheid nemen van hun koninklijke beveiligingsteam. In het VK moet prins Harry nu een beroep doen op zijn eigen beveiligers, maar die hebben niet dezelfde mogelijkheden als de politieagenten die het gezin vroeger zouden hebben beschermd. Het meenemen van de kinderen zou bovendien nóg meer paparazzi aantrekken, iets waar H&M ook niet bepaald op zitten te wachten.

Bron: GEO, The News | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws