Déze foundation (£60) droeg de hertogin op de cover van The Cut

Volgens een professioneel make-up artieste vertegenwoordigt de foundation 'vijfentwintig jaar ervaring'.

Het uitgebreide interview van hertogin Meghan met The Cut heeft eind vorige maand een boel losgemaakt bij de mensen. Maar laten we het eens hebben over de bijbehorende foto’s van de Duchess

Campbell Addy

De prachtige foto’s zijn geschoten door professioneel fotograaf Campbell Addy, die bekend staat om zijn unieke verhaallijnen en authentieke emoties, met een focus op onderscheidende modellen en under-represented faces. En als we kijken naar de foto’s, kunnen we niks meer zeggen dan alleen maar: wauw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door l o f t j e t (@loftjet)

Edwin Sandoval

Aan het einde van de fotoreportage werd er een lijst getoond van de mensen die allemaal mee hebben gewerkt aan de fotoshoot. Eén van hen was visagist Edwin Sandoval. Het magazine Hello! is op onderzoek uitgegaan om erachter te komen welke make-up producten de geweldige visagist heeft gebruikt tijdens de shoot met Meghan. En met succes!

Pat McGrath Skin Labs

Volgens het magazine meldde de visagist zelf op zijn Instagram dat hij de Pat McGrath Skin Labs lijn heeft gebruikt op het gezicht van de hertogin. Vanaf daar was het erg makkelijk om uit te zoeken wat voor foundation Sandoval heeft gebruikt, aangezien het merk maar één foundation lijn heeft gelanceerd: de Sublime Perfection Foundation, wat maar liefst zestig pond kost – omgerekend zo’n zeventig euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DALIMAKEUP (@dalimakeup)

Vijfentwintig jaar ervaring

Collega visagiste Pat zegt het volgende over het product: “Serum- en zijdezacht, mijn geheim voor een geperfectioneerde huid, wat vertegenwoordigd wordt door vijfentwintig jaar ervaring.”

“Deze self-setting formule is verkrijgbaar in 36 universele tinten en biedt een medium-coverage dekking met een soft-focus effect. Het is getest door verschillende modellen, van backstage tot op straat, om de meest natuurlijke resultaten te garanderen in elke omgeving en belichting”, vervolgt de visagiste. Je zou bijna overwegen het te kopen!

Bron: Hello, Campell Addy | Beeld: Instagram @loftjet, @dalimakeup

Laatste nieuws