Zó ziet het gezin van Lucille Werner eruit

Lucille is al ruim dertien jaar happily married met haar Servaas.

Lees ook

Of je Lucille Werner nu kent als de dame van Lingo of als Tweede Kamerlid, een Bekende Nederlander is ze zéker. Maar hoe ziet haar gezin er eigenlijk uit?

Meer dan 20 jaar samen

Lucille Werner is al meer dan twintig jaar lang samen met haar partner Servaas Snoeijers, eigenaar van een mediabedrijf. In tegenstelling tot zijn vrouw staat Servaas meestal achter de schermen, maar eenmaal voor de camera’s blijkt hij een romanticus. In Rooijakkers Over de Vloer belde presentator Art Rooijakkers vorig jaar aan bij huize Werner-Snoeijers, waarbij Servaas opendeed en liefdevol over zijn vrouw sprak. “Ik zag haar en wist het meteen: Dat is dé vrouw voor mij”, vertelt hij over zijn eerste ontmoeting met Lucille. “Het voelt nog als gisteren.”

Zoontje Angel

Lucille en Servaas gaven elkaar het jawoord in de zomer van 2009, alweer dertien jaar geleden dus. Een aantal jaar later werd hun gezin uitgebreid met de komst van zoon Angel, die het stel uit Bulgarije adopteerde. De jongen was toen vier jaar oud. “Hij heeft humor, is muzikaal, is knap, hij versiert iedereen”, vertelde Lucille eerder over haar zoon aan Libelle. “Alles krijgt hij voor elkaar met die grote bruine ogen en lange wimpers. Het is ondenkbaar dat hij er niet meer zou zijn. Grappig dat de liefde zo groot kan zijn, ook al is hij biologisch niet van ons”, aldus de trotse moeder. Het gezin woonde lange tijd in het Gooi, maar verhuisde voor de politieke carrière van Lucille naar Den Haag.

Stoere man

Op Instagram deelt Lucille vooral kijkjes achter de schermen van haar werk als Tweede Kamerlid, maar ook haar privéleven komt soms even in beeld. Zo zette ze vorig jaar haar jarige man in het zonnetje op zijn verjaardag. “Het is feest vandaag! Want mijn stoere, leuke, lieve en knappe man is vandaag 42 + 10=52 jaar geworden”, schreef Lucille erbij (naast foutloos spellen gaat ook rekenen haar dus prima af!).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucille Werner (@lucillewerner)

De tortelduifjes verschenen tijdens Lucille’s televisiejaren ook af en toe samen op de rode loper, zoals hier voor het Goed Geld Gala.

Lucille Werner en Servaas Snoeijers op een gala in 2016. Beeld: BrunoPress

Samen met Servaas en Angel bezocht Lucille eerder dit jaar de galapremière van Dagboek van een Herdershond.

Beeld: BrunoPress

De adoptie van Angel was best plotseling, deelde Lucille eerder met Libelle. “Als je een adoptieproces ingaat, schrijf je je in en daarna gaat je leven door. Natuurlijk bel je 2, 3 keer per jaar naar het bureau. Dan krijg je een standaardantwoord en je hangt weer op”, aldus de voormalige Lingo-presentatrice. “Het kan ook zijn dat je geen adoptiekind krijgt, dat zou ook goed zijn geweest. Het leven dat ik had met mijn man Servaas was leuk, we hebben mooie carrières, deden allebei wat we wilden. Het is niet zo dat we smachtten naar een kind. Maar ineens, na 6 jaar, was er toch dat telefoontje.”

Bron: Libelle, 100%NL, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook