Spannende periode: Marieke Elsinga gaat met zwangerschapsverlof

Vandaag is haar laatste werkdag.

Vorige week zagen we op Instagram al een foto van Marieke Elsinga met haar groeiende babybuik voorbijkomen. Toen hadden we al het idee dat het niet lang meer zou duren voor ze met zwangerschapsverlof zou gaan. Die periode is nu inderdaad aangebroken. Marieke heeft vanochtend namelijk aangekondigd dat vandaag de laatste werkdag is voor haar verlof.

Een beetje verdrietig

Op Instagram Stories plaatste de presentatrice en radio-dj een foto van zichzelf die laat zien dat ze, zoals elke werkdag, vroeg uit de veren is. Het is 5.05 uur als Marieke haar tanden poetst en besluit aan te kondigen dat dit de “laatste keer is voor m’n verlof”. Dat brengt toch wat emoties met zich mee. “Ben er beetje sad van…”, schrijft ze dan ook bij de foto. Heel begrijpelijk natuurlijk, want de volgende keer dat ze terugkomt op de radio, zul er een grote verandering hebben plaatsgevonden in haar leven!

Geen vervanger

Begin augustus werd bekendgemaakt dat Qmusic geen vervanger gaat inzetten als Marieke met zwangerschapsverlof gaat. Volgens de radiozender kan het huidige team van Mattie & Marieke de show samen voldoende opvangen. Er werd destijds niet genoemd wanneer Marieke precies met verlof zou gaan.

Marieke maakte begin juni bekend dat zij en haar vriend Sander een kindje verwachten. “Ik mag het eindelijk zeggen: ik ben zwanger!! Zo blij!”, deelde de radio-dj toen in haar radioprogramma Mattie & Marieke. Ze bleek al een tijdje zwanger te zijn, want ze had al een beginnend babybuikje. Bij RTL Boulevard onthulde ze even later dat ze een jongetje krijgen.

Bron: Grazia, Instagram @mariekeelsinga | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws