Dit zijn de bekende neefjes van Henny Huisman

De Huisman-genen blijken garantie voor succes!

Bekende neefjes

Nu we de carrière van Henny hebben besproken, is het tijd om in zijn privéleven te duiken. De presentator is sinds 1975 getrouwd met Lia. Samen hebben ze twee dochters en zeven kleinkinderen. Dit jaar is Henny zelfs al overgrootvader geworden. In 2018 overleed zijn jongste broer Wietze plotseling. En de twee zoons van Wietze, dát zijn de bekende neefjes van Henny. We hebben het over Jordy en Sander Huisman. Gaat er nog geen belletje rinkelen? Misschien komt Kris Kross Amsterdam je wel bekend voor. De broers zijn namelijk de oprichters van deze succesvolle muziekgroep.

Kris Kross Amsterdam

Jordy en Sander vormen samen met Yuki Kempees het dj-trio Kris Kross Amsterdam uit – you guessed it – Amsterdam. Yuki kun je kennen van zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2021. De muziek van het trio is een mix van moderne R&B, hiphop, funk, soul, pop en house. De naam is een verwijzing naar het Amerikaanse rapduo Kris Kross, bekend van het nummer Jump. Jordy en Sander richtten de groep op in 2011, in 2014 sloot Yuki zich aan bij de broers en een jaar later tekenden ze een platendeal.

Inmiddels kun je niet meer om Kris Kross Amsterdam heen. De boys bestormen de Nederlandse én internationale hitlijsten en hebben al diverse gouden platen aan de muur hangen. Nummers als Early In The Morning, Vluchtstrook, Moment, Loop Niet Weg en Vanavond (Uit M’n Bol) komen je dan ook vast niet onbekend voor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yuki Kempees (@yuki.indy)

Terug naar vroeger

Het meest recente nummer dat Jordy, Sander en Yuki hebben uitgebracht, heet Adrenaline. Het is een samenwerking van Kris Kross Amsterdam met Ronnie Flex en Zoë Tauran. En voor de videoclip van het nummer voegden ze daar nóg een bijzondere samenwerking aan toe, namelijk met oom Henny. De clip is helemaal gebaseerd op de Mini Playbackshow van vroeger, en daarbij kan Henny Huisman natuurlijk niet ontbreken. Kinderen die de artiesten nadoen en Bulletje in de jury maken de nostalgie compleet!

Nieuwe stap

Met Adrenaline bestormen Jordy en Sander momenteel de Top 40, die elke week wordt uitgezonden bij Qmusic. En dat is meteen een leuk bruggetje naar de meest recente stap in de carrière van Kris Kross. De muziekgroep is sinds kort namelijk te horen met hun eigen programma op de zender. Hun show is elke zaterdagavond van 21.00 tot 22.00 uur te horen op de radio bij Qmusic. Het moge duidelijk zijn dat de Huisman-genen garant staan voor succes!

Beeld: Brunopress, Instagram @kriskrossamsterdam

Laatste nieuws