Sarah Jessica Parker straalt met tweelingdochters op de rode loper

Een uniek familiemoment op de rode loper!

Sarah Jessica Parker heeft een hoofdrol in de film Hocus Pocus 2. Reden genoeg voor de actrice om met haar hele gezin op de rode loper te verschijnen tijdens de première. Een bijzonder moment, want we krijgen haar knappe tweelingdochters normaal gesproken niet te zien. 

Heksenzusjes

Bijna dertig jaar nadat Hocus Pocus in de bioscopen draaide, brengt Disney een vervolg uit van de film over de Sanderson-zussen. De remake van de komische horrorcultfilm, genaamd Hocus Pocus 2, is sinds een paar dagen te zien op Disney+. Bijzonder, want in het tweede deel keert de originele cast – een dagje ouder, dat wel – terug op het witte doek. Dat betekent dat Sarah Jessica Parker weer een rol op haar naam kan zetten. De actrice kruipt ook dit keer in de huid van naamgenoot Sarah Senderson, één van de drie heksenzusjes.

Met een van de hoofdrollen op zak, kon Parker dus niet ontbreken op de grote première afgelopen week. Normaal gesproken houdt de actrice haar gezin privé. Dat haar tweelingdochters op de rode loper verschenen was dan ook een leuke verrassing!

In de glitters

Een leuk uitje voor Tabitha Hodge en Marion Loretta Elwell. De 13-jarige tweelingzussen mochten zichzelf in de glitters hijsen om hun moeder te vergezellen op de première van Hocus Pocus 2. Sarah Jesscia verscheen samen met haar dochters én manlief Matthew Broderick op de red carpet in New York. Tabitha trok voor de gelegenheid een zwart jurkje en paarse hakken uit de kast, haar twin sis ging voor een glitterjurk en roze hakken. Lekker girly! Beide meiden hadden ook hun haren gekruld, net als hun moeder. Twee, of eigenlijk drie, druppels water!

Sarah Jessica Parker
Tabitha en Marion stralen naast hun moeder! (Beeld: Brunopress)

Eerste keer

Voor de meiden is het de eerste keer dat ze hun moeder op het witte doek zien als Sarah Senderson. Toen de originele film uitkwam in 1993 waren de twins namelijk nog niet geboren. We snappen dan ook wel dat SJP dit de uitgelezen kans vond om haar puberende meiden mee te nemen naar een première. Trots momentje!

Bron: Jan Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws