Wauw! Zo ziet de knappe dochter van Michella Kox eruit

Eén ding is zeker: Marja heeft haar knappe genen van haar moeder!

Moeder en dochter

Michella kreeg haar dochter Marja als 18-jarige tiener, zo deelt ze op haar Instagram-account. “Daar lag ik dan als tiener! Ik werd moeder van het mooiste, liefste meisje van de wereld. Ben ik de beste moeder? Nee. Maar ik heb wel mijn best gedaan! Lieve Marja, trots dat ik jou moeder mag zijn”, luidt het onder een filmpje met allemaal throwback foto’s van de twee. Cute!

Ook Marja deelde op haar Instagram een ontroerend stukje tekst over haar moeder nadat Mies het geboortejaar van haar dochter had laten tatoeëren. “Gister appte je mij: Mar, ik ga iets doen omdat ik heel veel van je hou. En zo goed als ik je ken wist ik gelijk dat je iets zou gaan tatoeëren. Een paar uur later stuurde je een foto van je hand met 1998 erop. Het jaar dat jij mij kreeg. Je was toen nog maar 18 jaar, ik ben nu zelf 22 en bij de gedachte dat ik nu zelf een kind van 4 zou hebben, breekt het zweet me uit.”

Allround stylist

Marja is inmiddels 24 jaar oud. De prachtige dame is dit jaar afgestudeerd aan de creative business school als allround stylist en werkt nu bij de Levi’s winkel als stylist. En dat dit precies bij haar past kun je meteen wel zien op deze stylish kiekjes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Routines Fashion (@routinesfashion)

Gelukkig en verliefd

Marja is al vijf jaar gelukkig met haar vriendje Juri Joosten. En dat ze dol op elkaar zijn, is wel te zien op Marja’s TikTok-account, want de liefde spat van ons beeldscherm af!

@marjamariaa Baby you got me ❤️ #relationships #couple #meandyou #foryou #fyp ♬ Whats My Name Cover X Cassidi – cassidi

En ook haar volgers zien dat Marja en haar vriend erg gelukkig zijn met elkaar. Zo regent het van de lieve reacties onder haar TikTok-filmpjes met haar vriend. “Je ziet gewoon echt dat hij echt van haar houdt”, reageert een volger onder het filmpje. Anderen reageren met: “Goals”, “Zo lief”, “Knap stel”, en “Zo cute.”

Bron: Instagram, Cosmopolitan | Beeld: Instagram, TikTok, Brunopress

Laatste nieuws