Wauw! Zo ziet de knappe dochter van Michella Kox eruit

Eén ding is zeker: Marja heeft haar knappe genen van haar moeder!

Nu Michella Kox ergens in de jungle zit voor de opnames van ‘Echte Meisjes in de Jungle‘, vonden wij het hoog tijd om haar Instagram eens onder de loep te nemen. En daar deden we een leuke ontdekking. Michella heeft namelijk een superknappe dochter: de 24-jarige Marja Kox. 

Michella Kox

Michella Kox gaat al vele jaren mee in de entertainmentwereld – sinds 2008 zien we haar al op de buis, maar ooit was dit natuurlijk wel anders. Het eerste programma waar de realityster aan meedeed, was het tweede seizoen van Dames in de Dop, waar ze er met de winst van 20.000 euro vandoor ging. Daarna zagen we Michella in 2011 in Echte Meisjes in de Jungle, waarin ze derde werd. In dit programma werd Mies onder andere bekend door het beruchte gevecht met Amanda Balk. In 2013 was de flapuit te zien in maar liefst twee programma’s: Echte Meisjes op de Prairie en Lust, Liefde of Laten Lopen. Na deze programma’s was Mies nog te zien in Shopping Queens VIPS, waar ze ook de eerste plaats behaalde. Na deze programma’s werd Michella in 2018 een vast onderdeel in het napraat-programma Temptation Talk, waarin ze alle juice nog eens doornam, lang voordat de juicechannels dat deden.

Na Temptation Talk hebben we Mies nog vaak terug mogen zien op de buis, en eerlijk: wij zijn fan! Zo was ze nog te zien in de Slechtste Chauffeur van Nederland – waarbij ze uiteraard óók won, Boxing Stars, Vrienden van Lingo en Celebrity Apprentice. Dat we dus kunnen genieten van Michella, is zeker. Maar haar dochter Marja Kox is ook zeker iets waar we onze ogen niet van kunnen afhouden, want wat een knapperd!

Benieuwd hoe de knappe dochter van Michella eruitziet? Ga dan snel door naar de volgende pagina.

Laatste nieuws