Lief: de dochters van prinses Madeleine groeien als kool (of toch pompoen?)

Prinses Leonore wordt een kopietje van haar moeder!

Halloween comes early… Prinses Madeleine van Zweden deelt alvast dat ze pompoenen aan het uitzoeken is met haar adorable dochters. Wat wordt prinses Leonore een kopietje van haar moeder!

Pompoenoogst

Prinses Madeleine, de jongste dochter van het Zweedse koningspaar, woont met haar gezin in Florida. En dat is te zien op haar Instagramaccount, want terwijl wij hier ons weer in warme sjaals hullen, lopen Madeleine & co nog rond in luchtige zomerjurkjes. Zo deelde de prinses een paar kiekjes van haar dochters tijdens de pompoenoogst. Een herfstige activiteit, maar dat kan daar dus wél mooi met blote benen.

Prinses Leonore & prinses Adrienne

Op de foto’s zien we prinses Leonore (8) en prinses Adrienne (4) een pompoen uitkiezen. Zoals dat gaat bij koninklijk kroost, worden in de reacties op de foto’s meteen heel wat vergelijkingen getrokken met andere royals. De blonde Leonore wordt gezien als een echte mini-me van haar moeder, terwijl krullenbol Adrienne sprekend op een jonge koningin Silvia zou lijken.

Prins Nicolas

Niet van de partij was de 7-jarige prins Nicolas, het zoontje van Madeleine en haar man Christopher, die alle genen dan weer van papa’s kant zou hebben. Het voelt nog als de dag van gisteren dat we in Zweden allemaal babyprinsjes en -prinsesjes hadden, maar die tijd is dus écht voorbij!

Het gezin koos voor een leven in de VS om vrij te zijn van koninklijke verplichtingen. De drie kinderen van prinses Madeleine zijn sinds 2019 officieel geen ‘Koninklijke Hoogheid’ meer. Een soortgelijke beslissing in Denemarken zorgde afgelopen maand voor heel veel drama, maar Madeleine vindt het juist fijn voor haar dochters en zoon.

“Die verandering stond al langere tijd op de planning. Chris en ik denken dat het een goed idee dat onze kinderen nu meer mogelijkheden hebben om hun eigen leven vorm te geven in de toekomst”, schreef ze naar aanleiding van de gestripte titels op social media. Als Leonore of Adrienne later in de pompoenoogst wil werken, dan kan dat dus gewoon. Die vrijheid is ook wat waard!

Bron: Instagram, Town & Country | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws