Zweden: Kim-Lian van der Meij bedankt vriendelijk voor diner met de Oranjes

'Quality time met het gezin staat nu voorop.'

Afgelopen week waren de Oranjes op staatsbezoek in Zweden. Op de allereerste dag schitterde het koningspaar – met name Máx – tijdens het staatsbanket in Stockholm. Als BN’er die nu in Scandinavië woont, was ook Kim-Lian van der Meij hiervoor uitgenodigd. Toch bedankte de presentatrice voor de eer. 

Verhuizen

Hoewel de musicalster nog vaak op en neer reist naar Nederland, woont ze al vier jaar lang erg gelukkig in Zweden. Voor haar grote liefde – en inmiddels verloofde – Daniel is ze verhuisd naar Gotland, een Zweeds eiland in de Oostzee. Gelukkig hoeft de moeder van drie niet te vrezen om geen familie om haar heen te hebben, want naast haar eigen gezin is ook haar zus met haar Nederlandse man bij haar in de buurt gaan wonen. Hoe gezellig!

Staatsbanket

Ook al woont Kim-Lian niet meer in Nederland, het land is haar nog niet vergeten. Daarom werd de presentatrice via de Swedish Chamber Of Commerce gevraagd om het koningspaar tijdens het staatsbanket te vergezellen. Toch bedankte Kim-Lian hier vriendelijk voor. Waarom?

Quality time

In gesprek met RTL Boulevard legde de presentatrice uit waarom ze er niet voor heeft gekozen om deel te nemen aan het staatsbanket. “Ik ben de laatste tijd al veel van huis en quality time met het gezin staat nu voorop”, vertelt ze. Daarnaast was het voor haar ook niet realistisch om naar Stockholm te gaan. “Stockholm ligt niet per se om de hoek voor mij. Dan had ik daar met een boot of vliegtuig heen moeten komen en dan was ik weer twee dagen van huis geweest.” Dan maar geen tiara-event!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws