Prins William heeft slapeloze nachten door zijn kinderen

Uh oh, zulke lieverdjes blijken George, Charlotte en Louis niet te zijn

Lees ook

Prins William is sinds kort niet alleen de nieuwe prins van Wales, ook de titel ‘hertog van Cornwall’ nam hij van pa Charles over na het overlijden van de Queen. Deze week was het tijd voor William om zijn nieuwste hertogdom eens te verkennen, maar erg uitgerust kwam de hertog niet aan…

Royal breakfast

Als kersverse Duke of Cornwall bekeek William een aantal landerijen die aan zijn hertogdom toebehoren. Die worden onder andere gebruikt om mensen meer te laten leren over lokaal, duurzaam en gezond eten. Een diëtist stond klaar om de prins aan de tand te voelen over zijn eigen eetpatroon. 

“Twee eieren, geroosterd volkorenbrood met boter, appelsap en thee met melk en suiker,” zo beschreef prins William zijn koninklijke ontbijtje. Al gaf hij later toe dat dat niet allemaal zo relaxt was als het klinkt.

De hertog van Cornwall in Cornwall, 24 november 2022. Beeld: BrunoPress

Cafeïne nodig

Later in het gesprek liet William weten dat hij eigenlijk had ontbeten met een ‘rommelige broodje’ en een flinke hoeveelheid cafeïne. Hoewel wij daarvoor een paar luxe lattes zouden laten bezorgen, kwam William op z’n Brits aan zijn cafeïne-fix: met ’te veel koppen thee.’ De reden waarom hij wel wat extra cafeïne kon gebruiken? Dat vertelt William ook: “De kinderen houden me ’s nachts wakker.”

Slapeloze nachten

Maar waarom de hertog van Cornwall slapeloze nachten beleeft door zijn George, Charlotte en Louis? Dat verklapt prins William dan weer niet. Luiers en flesjes zijn al lang niet meer aan de orde en zelfs het jonge prinsje Louis moet zijn peuterpuberteit inmiddels wel achter de rug hebben. Het lijkt er in ieder geval op dat nanny Maria, die sinds deze herfst voor het eerst in jaren niet meer bij het gezin inwoont, behoorlijk wordt gemist!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook