Dit is wat William en Kate hun kinderen vertellen over Diana

Het is inmiddels 25 jaar geleden dat prinses Diana op tragische wijze om het leven kwam. Hoewel ze haar kleinkinderen nooit gekend heeft, weten de Wales-telgen veel van hun grootmoeder. Prins William en prinses Kate vertellen George, Charlotte en Louis namelijk regelmatig over ‘oma Diana’. Lief!

Oma Diana

De jongste, prins Louis, is nog wat klein, maar zijn broer en zus worden een aardig woordje bijgepraat over de overleden prinses. “Ze weten dat hun oma een geweldige vrouw was”, vertelt een bron aan het tijdschrift US Weekly. “Prins William vertelt de kinderen dat Diana ’s nachts vanuit de hemel over ze waakt”.

Opvoeding

Ook bewonderen William en Kate de manier van opvoeden van Diana: “Ze doen heel erg hun best om het hetzelfde te doen zoals zij het heeft gedaan. Ze willen hun kinderen een normaal leven geven, iets wat Diana ook heel belangrijk vond.”Als de kinderen zich misdragen, vraagt William zich vaak af: wat had mijn moeder in deze situatie gedaan?”

Moederdag

Vorig jaar tijdens Moederdag werd ook duidelijk dat George, Charlotte en Louis veel verteld wordt over hun beroemde grootmoeder. Kate en William deelden toen de knutselwerkjes die hun kinderen hadden gemaakt. Niet voor moeder Kate, maar voor oma Diana.

“Dear Granny Diana“, begon het briefje van prins George. “Heel fijne Moederdag. Ik hou heel veel van je en ik denk altijd aan je. Veel liefs van George.” Ook prinses Charlotte liet weten dat People’s Princess nog altijd gemist wordt. “Ik denk aan je op Moederdag. Ik hou veel van je. Papa mist je.” Hartverscheurend!

Bron: US Weekly, Beau Monde archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws