Camera, actie: Sussexes maken opnieuw een Netflix-docu

De docuserie is eind deze maand al te zien!

Dat de Sussexes niet cameraschuw zijn, dat moge duidelijk zijn. Na hun serie op Netflix zijn alle ogen weer op hen gericht. En wat blijkt: een tweede docu is onderweg! 

Live to Lead

Netflix is nog niet klaar met de Sussexes, en wij ook zeker niet. Wil jij ook meer H en Meghan in je leven? 31 december komt een nieuwe Netflix-documentaire online, genaamd Live to Lead.

De eerste trailer is al gedeeld door Netflix en die belooft veel goeds. Zo zien we beelden van Nelson Mandela en klimaatactiviste Greta Thunberg.

Prins Harry vertelt: “Dit was geïnspireerd door Nelson Mandela, die ooit zei: ‘Wat telt in het leven is niet alleen het feit dat we hebben geleefd”‘, voordat Meghan eraan toevoegt: “Het is welk verschil we hebben gemaakt in het leven van anderen dat de betekenis zal bepalen van het leven dat we leiden.”

Handjevol wereldleiders en activisten

De serie is goed voor maar liefst zeven afleveringen, en bevat verschillende interviews met wereldleiders en activisten. Zo zien we de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern, klimaatveranderingsactiviste Greta Thunberg en voormalig rechter in het Hooggerechtshof Ruth Bader Ginsburg (die in 2020 is overleden) en good pal‘ van Meghan, feminist en activiste Gloria Steinem voorbijkomen.

Archewell

De serie Live to Lead is geproduceerd door Blackwell & Ruth in samenwerking met The Nelson Mandela Foundation, het productiebedrijf van de familie Sussex, Archewell en Cinetic Media.

Wij worden al enthousiast van de trailer, en ook mensen op Twitter kunnen niet wachten op 31 december. Zo laat iemand weten: ‘Ik kan niet wachten op dit te zien en ik ben zo trots op Harry en Meghan en het werk dat ze doen.” Een ander voegt toe: “Een ding dat Archewell beheerst, is het leveren van goede inhoud met een doel.”

De serie Live to Lead is vanaf 31 december te zien op Netflix!

Bron: Hello! Magazine, Netflix | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws