Zo kan het ook: Meghan Markle heeft ieder jaar dezelfde goede voornemens

Herkenbaar?

Een nieuw jaar is bij uitstek geschikt om jezelf goed onder de loep te nemen en goede voornemens te kiezen. Hoewel sommige mensen ieder jaar ander voornemens opstellen, zijn er ook mensen die steeds dezelfde houden – en dat geldt ook voor Meghan Markle. 

The Tig

Een eigen podcast, een productiebedrijf, een Netflix-documentaire en daarnaast ook nog moeder van een dreumes en een peuter: Meghan Markle is er maar druk mee. Hoewel we weinig weten over haar alledaagse gewoontes, schreef ze daar vroeger uitgebreid over op haar lifestyleblog The Tig. En zo schreef ze ook over haar ieder jaar terugkerende goede voornemens.

Goede voornemens

Meghan heeft namelijk twee habits waar ze heel graag vanaf wil: stoppen met vloeken en stoppen met het bijten van haar nagels. Dit schreef ze op 1 januari 2016 al, en dat zal ze waarschijnlijk nog steeds willen. Ze legt uit: “Het vloeken komt in stiltes die worden veroorzaakt door overwerkt te zijn of je enorm brutaal voelen na een paar drankjes. En als het gaat om het bijten van de nagels – nou, het gebeurt nog steeds bij een turbulente vlucht of een stressvolle dag. Het is onvrouwelijk. Maar nogmaals, zo is vloeken ook. Verdorie.”

Dit zijn overigens niet de enige voornemens die de Californian Duches destijds beschreef. Zo had ze ook eerst het voornemen om een marathon te lopen en opnieuw Frans te leren. Helaas had dit weinig resultaat, want daarna schreef ze: “Voor dit nieuwe jaar is het enige dat ik wil doen, het leven speels benaderen.”

Open voor verandering

Zo schrijft ze op haar blog dat ze wil lachen en genieten van het leven, de normen hoog te houden en ruimte over te laten voor magie. En om open te staan voor verandering. Fun fact: dat jaar ontmoette ze haar prins op het witte paard, prins Harry. Wellicht kunnen we hier nog wat van opsteken!

Inmiddels zijn we al een paar jaar verder en leidt ze een heel ander leven. Toch zijn het mooie woorden om ook dit jaar het nieuwe jaar mee in de luiden.

Bron: Town and Country Magazine, Beau Monde Archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws