Montana Meiland over relatiebreuk: ‘Je moet toch door’

Na acht jaar kwam er een einde aan haar relatie met ex-vriend Dirk.

Montana Meiland kennen we natuurlijk allemaal van de realityserie Chateau Meiland. En waar we de familie Meiland meestal enthousiast, vrolijk en ‘wijnend’ te werk zien gaan, was het voor Montana een wat minder leuk jaar. Na acht jaar kwam er namelijk een einde aan haar relatie met ex-vriend Dirk en ook op zakelijk gebied ging het in 2022 minder. Maar een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en zo ook voor Montana.

Winkel

In gesprek met weekblad Weekend vertelt Montana over haar interieurwinkel, “Met de winkel was het in 2021 extreem druk, maar het was wat rustiger afgelopen jaar en dat is niet veranderd. Ik merk dat mensen wat meer de hand op de knip houden”, vertelt ze. En ook voor het nieuwe jaar heeft ze toch ‘een beetje zorgen’. “Met álles dat duurder wordt, die energieprijzen enzo. Je hebt toch een winkel vol luxe dingen. Als mensen gaan besparen, doen ze dat toch op dat soort uitgaven”, legt ze uit.

Relatiebreuk

Twee weken geleden liet Montana op Instagram weten dat zij en Dirk uit elkaar zijn. “We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief, maar gaan ieder ons eigen weg”, luidde de caption. Naar omstandigheden gaat het goed met de 28-jarige realityster en inmiddels is ze druk aan het klussen in haar nieuwe stulpje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Montana Meiland (@montanameiland)

Verhuizing

“Ik heb een eigen plekje en daar ben ik de afgelopen dagen heel veel in bezig geweest”, vertelt Montana aan Shownieuws. “Allemaal vloerbedekking verwijderd, enzo. Ik ben de laatste tijd veel met mezelf bezig in ieder geval.” De realityster focust zich op zichzelf en haar nieuwe huisje. “Je moet toch door.”

Bron: Shownieuws, Instagram @montanameiland | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws