Twee druppels water: lookalike William duikt op in Diana’s familie

De broer van Lady Di deelt een oud kiekje dat wel erg veel reacties oproept.

Lees ook

Charles Spencer verblijdt zijn volgers wel vaker met oude foto’s van zijn overleden zus Lady Di en andere familiekiekjes uit de oude doos. Maar een tweet die hij recentelijk postte, riep wel heel veel reacties op. De grootvader van Charles blijkt namelijk een enorme lookalike te zijn van zijn neefje prins William. 


Oud kiekje

De broer van de immer-geliefde Diana heeft een ruime 100.000 volgers heeft op Twitter. Hier deelde hij een foto die duidelijk een flinke tijd geleden is gemaakt. “Ik ben dol op de familiefoto’s die ik hier in Althorp vind. Mijn grootvader (links), mijn oudtante Lavinia (midden) en mijn oudoom Cecil, die op het punt staan ​​op weg te gaan voor een verkleedfeestje”, schrijft Charles bij de foto. Wanneer het kiekje is gemaakt? Nou, dat was begin vorige eeuw. De grootvader, oudoom en -tante van Charles en Diana werden hier in 1902 op de foto gezet.

Duidelijke overeenkomst

En hoewel foto’s in die tijd vanzelfsprekend niet genomen werden met de iPhone-kwaliteit van nu, kunnen we de gezichten op de foto heel duidelijk zien. En wat blijkt? Volgers op Twitter zien daarin vooral één grote overeenkomst. En wel met…prins William! “Wauw, je grootvader en de Prins van Wales zijn het absolute beeld van de Spencer-genen”, schrijft iemand. “Ik kan William zien in de jongen aan mijn linkerkant. Ik houd van deze oude foto’s”, comment een andere volger.

Sommige volgers reageren zelfs dat ze zowel William als Diana terugzien in het kleine mannetje op de foto. En wij kunnen niet anders dan ons daarbij aansluiten!

Bron: Hello! Magazine, Twitter @cspencer1508 | Beeld: Brunopress, Twitter @cspencer1508


Laatste nieuws

Zie ook