Recap: prinses Victoria’s modieuze trip naar Australië

Van koala-knuffeljurken tot strakke business-pakjes.

De royals reizen dezer dagen heel wat af. Terwijl de Oranjes terugvlogen van de Cariben, stapten prinses Victoria en prins Daniel in het vliegtuig naar Australië. Inmiddels heeft het Zweedse koppel Australië verlaten, en gaat de reis door naar Nieuw-Zeeland. Daarom een kleine recap van wat Vic en Dan in het land van de kangaroes allemaal gedaan hebben en belangrijker nog: in welke outfits de kroonprinses van Zweden zich heeft gehesen. 

Veilig begin

De trip begon in de hoofdstad van Australië, Canberra, waar Victoria en Daniel de Zweedse ambassadeur ontmoetten om de banden eens goed aan te halen. Voor de gelegenheid droeg Victoria hier een zwart-wit gebloemde jurk van TOTEME. Geen spectaculaire keuze als je het vergelijkt met de looks van Máx, Kate of Letizia, maar prima voor een dagje kletsen op de ambassade.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Toepasselijk groen

Omdat Australië de laatste jaren is geteisterd door bosbranden, maakten de prins en prinses de volgende dag gebruik van de gelegenheid om het Namadgi National Park te bezoeken. En alsof Victoria al wist dat ze hier een boom zou planten en met koala’s zou knuffelen, verscheen ze in een bijpassende groene japon van Dea Kudibal met een paar Gianvito Rossi’s eronder – dat dan weer wel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Duurzame keuze

Diezelfde avond ontmoette het stel de gouverneur van New South Wales, waarbij de kroonprinses van Zweden haar opwachting maakte in een jurk van die ons wel erg bekend voorkomt. Niet zo gek, want het gebloemde item van Acne Studios droeg Victoria hier maar liefst voor de vierde (!) keer, waarvan de eerste keer in 2013 was – lekker duurzaam bezig, Vic!

Business-pakje

Op de laatste dag van hun koninklijke tripje nam het Zweedse deel aan een seminar over duurzame mijnbouw tussen Zweden en Australië. Voor die zakelijke gelegenheid wist Victoria in precies de juiste outfit te verschijnen: een getailleerd tweed jack van Sandro Truman dat we al twee keer eerder zagen, afgemaakt met een witte pantalon, haar Engelbert-ketting, Epoch-horloge en haar gebruikelijke stapel armbanden. Prima business-outfitje, als je het ons vraagt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Nu de rondreis door Australië erop zit, reizen Victoria en Daniel af naar Nieuw-Zeeland, waar ze deel twee van hun internationale trip voortzetten. Hopelijk volgen nog meer fabulous outfits!

Bron: Royal Central, UFO No More | Beeld: NL Beeld / BrunoPress, Instagram @kungahuset

Laatste nieuws