Courtney Cox reageert op geruchten: ‘Heb prins Harry nooit paddo’s gegeven’

Harry beweert behoorlijk wild te hebben gefeest in het landhuis van Courtney.

Ja ja, we hebben al een hoop gehoord vanuit prins Harry de afgelopen maanden. Maar tussen alle ontboezemingen over de relatie met zijn broer door, deelde Harry een paar wel heel persoonlijke details in zijn boek Spare. Zo schrijft hij in zijn boek dat actrice Courtney Cox hem de hallucinerende drugs genaamd paddo’s heeft gegeven. Courtney wil deze hardnekkige geruchten de wereld uit helpen en reageert.

Spare

In Spare, of Reserve, zoals het boek in het Nederlands heet, neemt Harry ons mee door zijn levensloop tot nu toe. Van zijn jongste jaren en de matchende outfits met oudere broer ‘Willy’, naar het overlijden van zijn moeder, naar natuurlijk de huidige situatie. Tussendoor krijgen we een hoop bijzondere details over de prins te horen: van z’n ontmaagding tot drugsgebruik en van vechtpartij tot details over z’n kroonjuwelen. Pardon?!

Drugsgebruik

Harry vertelt openhartig over een wild feestje dat hij heeft gehad in het landhuis van actrice Courtney Cox waar de prins, naar eigen zeggen, een doos met paddo’s vond. Hij at de paddenstoelen en spoelde ze weg met tequila waarna hij behoorlijk begon te hallucineren. Zelfs zo erg dat de prullenbak een hoofd kreeg.

Reactie

Courtney Cox, die het boek van Harry zelf (nog) niet heeft gelezen, reageert voor het eerst op de geruchten die de ronde doen. Ze bleek niet op de hoogte te zijn dat er überhaupt paddo’s aanwezig waren op haar feestje. “Ik heb nooit gezegd dat er paddo’s waren. Ik heb ze in ieder geval niet uitgedeeld”, vertelt de Friends actrice aan Variety. Wel kan ze zich Harry nog goed herinneren. “Hij is hier een paar dagen gebleven, waarschijnlijk twee of drie. Hij is echt een aardig persoon”, aldus Courtney. Aha!

Bron: RTL Boulevard, Mirror | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws