Harry en Meghan reageren op geruchten South Park: ‘Ongegrond’

Allemaal kletspraatjes, volgens de ex-royals.

Harry en Meghan hebben gereageerd op de geruchten na de aflevering van South Park, waarin wordt gesuggereerd dat het stel van plan is om de makers van de animatieserie aan te klagen. Echt onder de indruk zijn de ex-royals niet, want in een verklaring laten ze weten dat ze het wel erg triest zouden vinden om een cartoonmaker voor de rechter te slepen.

Statement

In een pittig statement van de woordvoerder van Harry en Meghan staat dat de geruchten over een aanklacht totaal ongegrond zijn. “Ik betwijfel ten zeerste of Meghan en Harry een satirische cartoon aanklagen die erom bekendstaat iedereen belachelijk te maken”, aldus de woordvoerder.

De prins en prinses van Canada

In een aflevering van South Park worden de ‘prins en prinses van Canada’ voorgesteld, maar je hoeft geen genie te zijn om te zien dat het hier gaat om Harry en Meghan. De twee figuren, die als twee druppels water op de ex-royals lijken, publiceren een boek, geven tv-interviews en beginnen aan een wereldwijde ‘privacy-tour’. Het wordt allemaal in gang gezet na het overlijden van de ‘koningin van Canada’, die – je raadt het al – flink wat wegheeft van Queen Liz.

De clue van het de aflevering is crystal clear: de makers drijven duidelijk de spot met Harry en Meghan, die volgens hen zogenaamd op zoek zijn naar privacy, terwijl ze zelf degene zijn die de aandacht steeds op zichzelf vestigen. Sounds familiar, toch?

Stil

Toch blijken Harry en Meghan niet erg onder de indruk, want ondanks alle geruchten dat het stel de cartoon zouden aanklagen, blijft het bijzonder stil in Montecito. En groot gelijk hebben ze – er zijn belangrijkere dingen in de wereld!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws