Ouch! Mike Tindall vertelt hoe hij ooit een miljoen verloor

'Ik werd compleet ingemaakt'

De voormalige Engelse rugbyster Mike Tindall behaalde vele overwinningen, zowel op het veld als in de liefde. Hij ging er namelijk jaren geleden al met de hoofdprijs vandoor, toen hij zijn eigen Zara aan de haak sloeg. Toch grijpt hij ook wel eens naast de winst, zoals die ene keer toen hij het in een tv-show opnam tegen pokerprofessionals en een miljoen dollar misliep. “Ik werd compleet ingemaakt”, geeft hij nu toe. 

Een miljoen dollar misgelopen

Mike Tindall verscheen in 2015 in de show Shark Cage en nam het op tegen pokerprofessionals, beroemdheden en online deelnemers. In een reeks van zes rondes, streden ze elk om een ​​kans aan de felbegeerde finaletafel en een deel van de indrukwekkende prijzenpot van een miljoen dollar. Helaas verging zijn geluk toen hij een cruciale coinflip verloor die hem de felbegeerde toppositie zou hebben opgeleverd. Terugkijkend op de ervaring, spreekt de vader van drie openhartig over de uitdaging die hij aanging om het op te nemen tegen enkele van ’s werelds beste pokerspelers.

Compleet ingemaakt

Tegen Poker News geeft Mike over zijn optreden in de show toe: “Ik kreeg destijds een flinke schop onder mijn kont. Het was erg intimiderend om met profs als Daniel Negreanu en Phil Laak te spelen. Toch was het een geweldige ervaring en ik heb genoten.”

Hoewel Mike er misschien niet vandoor is gegaan met de grote prijs, getuigt zijn bereidheid om een uitdaging met zo’n hoge inzet aan te gaan als een bewijs van zijn avontuurlijke geest en competitieve aard. Eigenschappen die hem eerder ook al goed van pas kwamen, toen hij meedeed aan het programma I’m A  Celebrity… Get me out of Here!, waarbij verschillende beroemdheden moesten overleven in de jungle. Not sure bij welke uitdaging hij meer op het spel zette!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws