Prinses Sofia in pretty pink tijdens dyslexie-seminar

On tuesdays we wear pink, blijkbaar.

Na een tijdje niet veel meer van de prins en prinses van Zweden gehoord te hebben, verschenen Carl Philip en Sofia gisteren bij een seminar over dyslexie. En hoewel er natuurlijk weinig is wat de knappe Sofia niet kan hebben, toonde ze zich ook deze keer weer smaakvol in pretty pink.

Toespraak Carl

De ook altijd knappe (vinden wij) prins Carl Philip sprak tijdens het seminar het publiek toe over hoe onderlinge verschillen tussen mensen een positieve uitwerking kunnen hebben. “We zijn allemaal verschillend. Onze verschillen zijn onze sterke punten. Ik denk dat iedereen hier vandaag het erover eens is. We weten dat er een groot potentieel is om onze verschillen onze sterke punten te laten zijn en dat dit de voor de hand liggende norm zou moeten zijn”, aldus de Zweedse prins.

Pastel

Sofia straalde als gewoonlijk, en had die ochtend blijkbaar besloten – in het kader van de start van de lente en de Paasdagen in zicht, wellicht – dat het weleens tijd werd voor wat pasteltinten. En dus verscheen de prinses in een zachtroze blazer op een net zo roze top – waarvan we beide het label nog niet hebben kunnen achterhalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Onder het pastel-festijn droeg ze een Hugo Boss-pantalon die ogenschijnlijk nieuw is in haar royal-kledingkast, en om toch nog een duurzame touch te geven aan de outfit maakte haar bekende pastelroze Dolce & Gabbana-tasje het geheel af. Al met al een geslaagde look, vinden wij. Ach ja, al zou de prinses een vuilniszak aantrekken…

Bron: UFO No More | Beeld: NL Beeld, Instagram @kungahuset

Laatste nieuws