Royal record voor hertogin Sophie en prins Edward tijdens Pasen

Aha!

Afgelopen weekend verscheen menig royal weer op zijn of haar paasbest tijdens de traditionele kerkdienst in St George Chapel. Prins Edward en hertogin Sophie waren ook weer van de partij, en kunnen dit jaar – blijkbaar – een nieuw record op hun naam schrijven met hun aanwezigheid.

Aanwezige royals

Voor de royals staat Pasen meestal in het teken van een kerkdienst in Windsor en van eten met de familie. Dit jaar was dat voor het eerst zonder Queen Elizabeth. Toch was wijlen Queen Liz er nog een beetje bij, want de familie had wel degelijk aan haar gedacht. Sterker nog, hun afgestemde outfits waren wellicht een stiekeme knipoog naar Elizabeth. Zo verschenen zowel de Walesjes als Charles en Camilla in het diepblauw.

Record

Ander royal gasten, zoals Sophie van Edinburgh en prins Edward, verschenen niet per se in het blauwe kleurenpalet. Hertogin Sophie droeg namelijk een roze met beige outfit. Overigens waren de outfits van de royals niet het enige dat royalty-liefhebbers is opgevallen, want Sophie en Edward hebben dit weekend namelijk een record verbroken.

Sophie, Edward en zoon James deze zondag. Beeld: Brunopress

Zij zijn namelijk het vaakst achter elkaar naar de welbekende kerkdienst geweest. Het royal paar is al 12 jaar op rij naar de paasdienst geweest, meldt Gert’s Royals. Op de tweede plaats staat Peter Phillips, die al zeven jaar op rij gaat. Prins William en prinses Kate zijn er al vijf jaar op rij geweest, en Zara en Mike Tindall zitten nu op vier jaar.

Hertogin Sophie en prins Edward verschenen dit jaar mét zoon James, maar zonder dochter Lady Louise. Zij kon er niet bijzijn, omdat ze druk is met haar studie.

Bron: Hello magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..