Lady Amelia Spencer deelt zoetsappige kiekjes van huwelijksreis

Het nichtje van Lady Diana geniet met volle teugen.

Vorige maand was het dan eindelijk zover voor Lady Amelia Spencer: in de gouden zonsondergang van Zuid-Afrika spraken zij en haar grote liefde Greg Mallett het jawoord naar elkaar uit. Daarna volgde al snel een romantische honeymoon naar de zonnige Malediven. En kiekjes hiervan konden natuurlijk niet uitblijven.

Bruiloft

Hoewel Amelia haar luxeuze leventje doorgaans doorbrengt in Londen, reisde ze met manlief Greg voor hun grote dag vorige maand speciaal af naar Zuid-Afrika. En in die locatiekeuze is niet geheel willekeurig, want het zuidelijkste deel van Afrika heeft een speciaal plekje in het hart van de royals. Het is niet alleen de plek waar Amelia woonde met haar ouders Charles Spencer en zijn ex-vrouw Victoria Aitken, maar ook waar Amelia en Greg elkaar voor het eerst ontmoetten tijdens hun studie aan de Universiteit van Kaapstad.

Foto’s

De prachtige bruiloft-foto’s hebben we inmiddels gezien, maar nu verbluft het nichtje van Lady Di ons opnieuw met romantische foto’s. Amelia en Greg vertoeven nu voor hun huwelijksreis op de zonnige Maldiven. Zon, zee en strand: wat wil je nog meer op je huwelijksreis? “De eerste dagen van onze magische huwelijksreis ☀️🏝️”, schrijft Amelia in de caption bij de reeks kiekjes.

De vonken spatten er duidelijk vanaf bij het stel en dat is ook hun volgers niet ontgaan. “Zo, zo, zó mooi 😍 Wat een dream honeymoon 💗”, schrijft zus Eliza trots in de reacties. En: “Deze plek ziet er prachtig uit! Wow! Huwelijksreis van je dromen 🌴🐚💦”, laat andere zus Kitty Spencer achter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amelia Spencer 🤍 (@ameliaspencer15)

Tante Diana

“Het was echt de beste dag van ons leven. Het was beter dan ik me ooit had kunnen voorstellen”, zei Amelia over haar bruiloft tegen Hello! Magazine. Fitnessgoeroe Greg beaamt: “Ik heb 14 jaar gewacht om Amelia naar het altaar te zien lopen. Trouwen is een droom die uitkomt.” Amelia denkt dat wijlen tante Diana onwijs trots op haar zou zijn geweest – zeker ook vanwege de keuze voor de jurk. “Ik weet dat de familie Versace ook helemaal gek is op Diana, dus er is een heel speciale band die we hebben.”

Bron: People | Beeld: Instagram, BrunoPress

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..